Gölcükspor Ayvalık'a Gidiyor

Spor 08.11.2013 - 10:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor Ayvalık'a Gidiyor

Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bu hafta Ayvalıkgücü deplasmanına gidecek.

Geçen haftayı galibiyetle geçiren tek profesyonel takımımız Gölcükspor’da yüzler gülüyor. İç saha şansızlığını kıran temsilcimiz aldığı sonuçla zirve yarışını sonuna kadar kovalayacağını gösterdi.Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bu hafta Ayvalıkgücü deplasmanına gidecek.  Takımdaki sakatlar Mert, İbrahim Gürel ve Özgür’ün bu maça yetiştirilmesi bekleniyor.  ŞANSIZLIĞINI KIRDI Geçen haftayı galibiyetle geçiren tek Kocaeli takımı olan Gölcükspor’da yüzler gülüyor. Arsinspor önünde çok iyi bir oyun ortaya koyan, haklı bir galibiyet alan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz iç saha şanssızlığını da kırmış oldu.  Temsilcimiz içerde daha önce oynadığı dört maçta sadece bir galibiyet elde edebilmiş, İstanbul ve Yozgat maçlarında iyi oyuna rağmen şanssız yenilgiler almıştı. GALİBİYETİN MİMARI Gölcükspor gol yol yollarındaki sıkıntıyı Arsin maçında aşarak istediğini aldı. Sezon başı Sancaktepe Belediye’den alınan genç yetenek Burak Süleyman attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.
Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bu hafta Ayvalıkgücü deplasmanına gidecek.

Geçen haftayı galibiyetle geçiren tek profesyonel takımımız Gölcükspor’da yüzler gülüyor. İç saha şansızlığını kıran temsilcimiz aldığı sonuçla zirve yarışını sonuna kadar kovalayacağını gösterdi.Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bu hafta Ayvalıkgücü deplasmanına gidecek.  Takımdaki sakatlar Mert, İbrahim Gürel ve Özgür’ün bu maça yetiştirilmesi bekleniyor. 

ŞANSIZLIĞINI KIRDI

Geçen haftayı galibiyetle geçiren tek Kocaeli takımı olan Gölcükspor’da yüzler gülüyor. Arsinspor önünde çok iyi bir oyun ortaya koyan, haklı bir galibiyet alan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz iç saha şanssızlığını da kırmış oldu.  Temsilcimiz içerde daha önce oynadığı dört maçta sadece bir galibiyet elde edebilmiş, İstanbul ve Yozgat maçlarında iyi oyuna rağmen şanssız yenilgiler almıştı.

GALİBİYETİN MİMARI

Gölcükspor gol yol yollarındaki sıkıntıyı Arsin maçında aşarak istediğini aldı. Sezon başı Sancaktepe Belediye’den alınan genç yetenek Burak Süleyman attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.