GÖLCÜKSPOR DA YİNE HÜSRAN ; 3-0

Spor 12.10.2014 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR DA YİNE HÜSRAN ; 3-0

3.Lig’de Körfez’de oynanan kent derbisini Derincespor beklediğinden daha kolay kazandı.

İlk yarıyı  1-0 önde geçen Sarı-Lacivertli takım ikinci yarının başında rakibin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü eline aldı, farkı açtı.   İLK YARIDA TEK GOL VARDI 3.Lig 2.gruptaki iki temsilcimiz Derincespor ile Gölcükspor kent derbisinde karşı karşıya geldi. Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’ndaki maçın ilk yarım saatinde tarafların çabası gol getirmedi. Daha deril toplu ve atak gözüken Derincespor 31.dakikada Ahmet ile öne geçti. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarının başında Niyazi ikinci sarıdan atılınca Gölcükspor oyuna bir kişi eksik devam etmek zorunda kaldı.   EŞREF SAHNEYE ÇIKTI  Büyük avantaj yakalayan Derince oyunun kontrolünü eline aldı. 67’nci dakikada Eşref farkı ikiye çıkardı. İki dakika sonra İbrahim Gürel ceza alanı içinde Ensar tarafından indirilince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı gole çeviren Eşraf skoru 3-0 yaptı. Kalan süreçte başka gol olmadı, derbiyi kazanan Derince zirveye biraz daha yaklaştı.  GOLLER Derincespor' 31 dakikada Ahmet Güney ve 66 ile 69 dakikalar da Eşref Koçak attı.   SARI KARTLAR GÖLCÜKSPOR  Niyazi Nayernazlı Eşref Koçak  Aykut Köz   DERİNCESPOR Ömürcan Çavuşoğlu   KIRMIZI KART Gölcükspor 49 dakika Niyazi Nayernazlı   HAKEM Deniz Gültekin
3.Lig’de Körfez’de oynanan kent derbisini Derincespor beklediğinden daha kolay kazandı.
İlk yarıyı  1-0 önde geçen Sarı-Lacivertli takım ikinci yarının başında rakibin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü eline aldı, farkı açtı.
 
İLK YARIDA TEK GOL VARDI
3.Lig 2.gruptaki iki temsilcimiz Derincespor ile Gölcükspor kent derbisinde karşı karşıya geldi. Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’ndaki maçın ilk yarım saatinde tarafların çabası gol getirmedi. Daha deril toplu ve atak gözüken Derincespor 31.dakikada Ahmet ile öne geçti. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarının başında Niyazi ikinci sarıdan atılınca Gölcükspor oyuna bir kişi eksik devam etmek zorunda kaldı.
 
EŞREF SAHNEYE ÇIKTI 
Büyük avantaj yakalayan Derince oyunun kontrolünü eline aldı. 67’nci dakikada Eşref farkı ikiye çıkardı. İki dakika sonra İbrahim Gürel ceza alanı içinde Ensar tarafından indirilince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı gole çeviren Eşraf skoru 3-0 yaptı. Kalan süreçte başka gol olmadı, derbiyi kazanan Derince zirveye biraz daha yaklaştı. 
GOLLER
Derincespor'
31 dakikada Ahmet Güney ve 66 ile 69 dakikalar da Eşref Koçak attı.
 
SARI KARTLAR
GÖLCÜKSPOR 
Niyazi Nayernazlı
Eşref Koçak 
Aykut Köz
 
DERİNCESPOR
Ömürcan Çavuşoğlu
 
KIRMIZI KART
Gölcükspor 49 dakika Niyazi Nayernazlı
 
HAKEM
Deniz Gültekin
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.