LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR HAZIRLIK MAÇINDA YENİLDİ !

Spor 11.01.2015 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR HAZIRLIK MAÇINDA YENİLDİ !

3. Lig 2. grupda şampiyonluk hedefiyle ligin ilk yarısını başarıyla tamamlayan Gölcükspor Larada ilk hazırlık maçında Bursa Nilüferspor’a 2-1 yenildi.

Muhammet ve Yunus’unda forma giydiği maçta iki takımında güç dengelerinin aynı olduğu gözlendi. Temsilcimiz Gölcükspor yenilmesine rağmen oynadığı futbolla göz doldurdu. Yeni transferlerinde forma giydiği maç için Genel kaptan Adem Ellibeş “adı üstünde hazırlık maçı yeni oyuncularımızı görme şansını elde ediyoruz. Takıma uyum sağlamaları için birkaç maç daha oynayacağız. Verimli geçen bir kamp dönemi yaşıyoruz. 2. yarı deneyimli Hocamızla birlikte 30 puan toplayan futbolcularımın üstün performans göstermesini umut ediyorum. 2. yarı daha zorlu geçecek. İlk yarı bütün takımlar eksik yönlerini gördüler ve yeni transferler yapıyorlar. Kamp döneminde hazırlık maçlarıyla yeni oyuncuların uyumu esas olandır. Bizde bu yüzden önümüzdeki maçlarda yeni transferlerimizle takımı kaynaştırıp başarıyı yakalayacağız” dedi.   Gölcükspor maç kadrosu   Çağrı Burak Halil Gökhan Ensar Korhan (Okan) Macit    (Niyazi) Oğuzhan (Cemal) Yunus (Sezgin) Kemal Aykut(Yeldar) Emre   Caner Uzuner
3. Lig 2. grupda şampiyonluk hedefiyle ligin ilk yarısını başarıyla tamamlayan Gölcükspor Larada ilk hazırlık maçında Bursa Nilüferspor’a 2-1 yenildi.

Muhammet ve Yunus’unda forma giydiği maçta iki takımında güç dengelerinin aynı olduğu gözlendi. Temsilcimiz Gölcükspor yenilmesine rağmen oynadığı futbolla göz doldurdu. Yeni transferlerinde forma giydiği maç için Genel kaptan Adem Ellibeş “adı üstünde hazırlık maçı yeni oyuncularımızı görme şansını elde ediyoruz. Takıma uyum sağlamaları için birkaç maç daha oynayacağız. Verimli geçen bir kamp dönemi yaşıyoruz. 2. yarı deneyimli Hocamızla birlikte 30 puan toplayan futbolcularımın üstün performans göstermesini umut ediyorum. 2. yarı daha zorlu geçecek. İlk yarı bütün takımlar eksik yönlerini gördüler ve yeni transferler yapıyorlar. Kamp döneminde hazırlık maçlarıyla yeni oyuncuların uyumu esas olandır. Bizde bu yüzden önümüzdeki maçlarda yeni transferlerimizle takımı kaynaştırıp başarıyı yakalayacağız” dedi.

 

Gölcükspor maç kadrosu

 

Çağrı

Burak Halil

Gökhan

Ensar

Korhan (Okan)

Macit    (Niyazi)

Oğuzhan (Cemal)

Yunus (Sezgin)

Kemal

Aykut(Yeldar)

Emre

 

Caner Uzuner


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.