LASTİK İŞ

Gölcükspor kahvaltıda buluştu

Spor 02.11.2013 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor kahvaltıda buluştu

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor sahasında konuk ettiği Arsinspor maçı öncesinde İmpeiral Park Otel’de kahvaltıda bir araya geldi

OTEL’DE KAHVALTI Arsinspor maçı öncesinde Kavaklı tesislerinde kampa giren Gölcüksporlu futbolcuları İmperial Park Otel’de Gölcüklü iş adamı Sezai Ellibeş kahvaltıda ağırladı. Bu sezon Gölcükspor’a forma reklamı vererek destek olan İmperial Park Otel sahibi İlker Ertuğ her zaman Gölcükspor’un yanında olmaya devam ediyor. FUTBOLCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ Kırmızı-Siyahlı futbolcuların tam kadro katıldığı kahvaltıya Gölcükspor Futbol şube Sorumlusu Adem Ellibeş, Teknik direktör Metin Peken, yardımcıları İshak Bağçiçek, Ali Mumcu ve kaleci antrenörü Necati Pala’nın yanı sıra Kulüp Müdürü Mustafa Keskin katıldı. Gölcüksporlu futbolcular kendilerine her zaman destek olan Sezai Ellibeş ile İmperial Park Otel sahibi İlker Ertuğ’a teşekkür ederken, Arsin maçı öncesinde galibiyet sözü verdi.  
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor sahasında konuk ettiği Arsinspor maçı öncesinde İmpeiral Park Otel’de kahvaltıda bir araya geldi

OTEL’DE KAHVALTI

Arsinspor maçı öncesinde Kavaklı tesislerinde kampa giren Gölcüksporlu futbolcuları İmperial Park Otel’de Gölcüklü iş adamı Sezai Ellibeş kahvaltıda ağırladı. Bu sezon Gölcükspor’a forma reklamı vererek destek olan İmperial Park Otel sahibi İlker Ertuğ her zaman Gölcükspor’un yanında olmaya devam ediyor.

FUTBOLCULARDAN

GALİBİYET SÖZÜ

Kırmızı-Siyahlı futbolcuların tam kadro katıldığı kahvaltıya Gölcükspor Futbol şube Sorumlusu Adem Ellibeş, Teknik direktör Metin Peken, yardımcıları İshak Bağçiçek, Ali Mumcu ve kaleci antrenörü Necati Pala’nın yanı sıra Kulüp Müdürü Mustafa Keskin katıldı. Gölcüksporlu futbolcular kendilerine her zaman destek olan Sezai Ellibeş ile İmperial Park Otel sahibi İlker Ertuğ’a teşekkür ederken, Arsin maçı öncesinde galibiyet sözü verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.