GÖLCÜKSPOR KARTEPEDE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Spor 30.07.2013 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR KARTEPEDE ÇALIŞMAYA BAŞLADI

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Kartepe'de. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinden tamamlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, Kartepe'de 10 gün kalacak.

ÖĞLEN TOPLANDI Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını  kendi tesislerinde yapan kırmızı-Siyahlı ekip, yaklaşık 20 gün süren antrenmanlar sonrasında futbolculara iki gün izin verilmişti. Cuma akşamı Gölcük'te son çalışmasını yapan Kırmızı-Siyahlı  ekipte futbolculara cumartesi ve pazar günü izin verilmişti. İki gün iznin ardından kırmızı-siyahlı ekip, dün öğlen tesislerde bir araya gelip, yemekten yedikten sonra da Kartepe'ye çıktı. Gölcükspor, Kartepe'de ilk çalışmasını ise akşam 17.00'de yaptı. 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK Kırmızı-Siyahlı ekip, kamp yapacağı Kartepe'de 10 gün içinde 4 hazırlık maçı yapmayı da planlıyor. Temsilcimiz, ilk hazırlık maçını bu gün Türkmenistan takımı Açkabat takımı ile oynayacak. 2 Ağustos'ta Turgutluspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, 4 Ağustos'ta Maltepe, 6 Ağustos'ta da Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimizin Kartepe kampı arife günü noktalanacak. İNEGÖLSPOR'DAN SERHAT'IN TRANSFERİ BİTEBİLİR Bu arada Kırmızı-Siyahlı ekip, Kartepe kampı  öncesinde kadrosuna takviye yapmayı düşünüyor. Daha önce ön görüşme yapılan, prensipte anlaşma sağlanan İnegölspor'un tecrübeli oyuncusu Serhat ile resmi sözleşme imzalanabilir. Ön liberoda oynayan tecrübeli oyuncunun İnegölspor'un iki yıl önce şampiyon olan kadrosunda yer aldığı öğrenildi. Gölcükspor, Serhat'ın transferinden sonra ihtiyaç duyulması halinde bir de forvete transfer yapacak. Kafilede 23 futbolcu var Gölcükspor'un Kartepe kampı kadrosunda 23 futbolcu yer alıyor. Teknik heyet, altyapıdan aldığı, ilk etap hazırlık döneminde takımla birlikte çalışmalara çıkan bazı  genç oyuncuları altyapıya geri gönderdi. Bunların arasında kaleci Ahmet de var. İnegölspor'dan transferi düşünülen Serhat'ın da gelmesi halinde oyuncu sayısı 24'e yükselecek. FUTBOLCU KADROSU 1- Lokman Atakol 2- Özcan Bozan 3- Furkan Seymen 4- Sefa Çağlar Yuryeri 5- Erkan Koç 6- Mert Ege Özeren 7- Kemal Can Aydemir 8- Ensar Çetinkaya 9- Mehmet Öztonga 10- Abdullah Sönmez 11- Sezgin Bektaş 12- Oğulcan Demir 13- Oğuzhan Demirer 14- Burak Halil 15- İbrahim Gürel 16- Emre Kart 17- Emre Kürküt 18- Ahmet Özer 19- Mert Erçakır 20- Miraç Sıray 21- Burak Süleyman 22- Orhan Pamukçu 23- Özgün Mollamehmetoğlu İbrahim Demirer Gölcük’te kaldı Kırmızı-Siyahlı ekipte, sakıtlığı  süren İbrahim Demirer, Kartepe kampına götürülmüyor. Genç  oyuncu, tesislerde kalıp, hem tedavisini yapacak, hem de tek başına çalışacak. Sakatlığı bulunan Burak Halil ise takımla birlikte Kartepe'ye gidecek. Genç oyuncu Oğuzhan Demirer'de, bugün  öğlen doktora gidecek, yapılacak kontrol sonrasında durumu netlik kazanacak.  
3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Kartepe'de. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinden tamamlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, Kartepe'de 10 gün kalacak.

ÖĞLEN TOPLANDI

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını  kendi tesislerinde yapan kırmızı-Siyahlı ekip, yaklaşık 20 gün süren antrenmanlar sonrasında futbolculara iki gün izin verilmişti. Cuma akşamı Gölcük'te son çalışmasını yapan Kırmızı-Siyahlı  ekipte futbolculara cumartesi ve pazar günü izin verilmişti. İki gün iznin ardından kırmızı-siyahlı ekip, dün öğlen tesislerde bir araya gelip, yemekten yedikten sonra da Kartepe'ye çıktı. Gölcükspor, Kartepe'de ilk çalışmasını ise akşam 17.00'de yaptı.

4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Kırmızı-Siyahlı ekip, kamp yapacağı Kartepe'de 10 gün içinde 4 hazırlık maçı yapmayı da planlıyor. Temsilcimiz, ilk hazırlık maçını bu gün Türkmenistan takımı Açkabat takımı ile oynayacak. 2 Ağustos'ta Turgutluspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, 4 Ağustos'ta Maltepe, 6 Ağustos'ta da Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimizin Kartepe kampı arife günü noktalanacak.

İNEGÖLSPOR'DAN SERHAT'IN TRANSFERİ BİTEBİLİR

Bu arada Kırmızı-Siyahlı ekip, Kartepe kampı  öncesinde kadrosuna takviye yapmayı düşünüyor. Daha önce ön görüşme yapılan, prensipte anlaşma sağlanan İnegölspor'un tecrübeli oyuncusu Serhat ile resmi sözleşme imzalanabilir. Ön liberoda oynayan tecrübeli oyuncunun İnegölspor'un iki yıl önce şampiyon olan kadrosunda yer aldığı öğrenildi. Gölcükspor, Serhat'ın transferinden sonra ihtiyaç duyulması halinde bir de forvete transfer yapacak.

Kafilede 23 futbolcu var

Gölcükspor'un Kartepe kampı kadrosunda 23 futbolcu yer alıyor. Teknik heyet, altyapıdan aldığı, ilk etap hazırlık döneminde takımla birlikte çalışmalara çıkan bazı  genç oyuncuları altyapıya geri gönderdi. Bunların arasında kaleci Ahmet de var. İnegölspor'dan transferi düşünülen Serhat'ın da gelmesi halinde oyuncu sayısı 24'e yükselecek.

FUTBOLCU KADROSU

1- Lokman Atakol

2- Özcan Bozan

3- Furkan Seymen

4- Sefa Çağlar Yuryeri

5- Erkan Koç

6- Mert Ege Özeren

7- Kemal Can Aydemir

8- Ensar Çetinkaya

9- Mehmet Öztonga

10- Abdullah Sönmez

11- Sezgin Bektaş

12- Oğulcan Demir

13- Oğuzhan Demirer

14- Burak Halil

15- İbrahim Gürel

16- Emre Kart

17- Emre Kürküt

18- Ahmet Özer

19- Mert Erçakır

20- Miraç Sıray

21- Burak Süleyman

22- Orhan Pamukçu

23- Özgün Mollamehmetoğlu

İbrahim Demirer Gölcük’te kaldı

Kırmızı-Siyahlı ekipte, sakıtlığı  süren İbrahim Demirer, Kartepe kampına götürülmüyor. Genç  oyuncu, tesislerde kalıp, hem tedavisini yapacak, hem de tek başına çalışacak. Sakatlığı bulunan Burak Halil ise takımla birlikte Kartepe'ye gidecek. Genç oyuncu Oğuzhan Demirer'de, bugün  öğlen doktora gidecek, yapılacak kontrol sonrasında durumu netlik kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.