LASTİK İŞ

Gölcükspor kendinden emin

Spor 25.07.2013 - 22:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor kendinden emin

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüren Gölcükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı.

Gölcükspor kendinden emin Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüren Gölcükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Çarşamba sabahı sağlık kontrolünden geçen futbolcular, öğleden sonra ise çalıştı. SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ Geçen yıl ligde çok sıkıntılı bir sezon geçiren, son haftalarda aldığı puanlarla kümede kalan Gölcükspor, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde çalışıyor. Pazartesi akşamı bir diğer 3.Lig temsilcimiz Derince Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan Gölcükspor da futbolcular bir gün izin verilmişti.İznin ardından  tesislerde toplanan futbolcular Gölcük Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. TRANSFERE DEVAM Metin Pekenin stoper ve santrafor mevkilerine istediği futbolcuları transfer için harekete geçen yönetim hocanın istediği stoperi buldu.Orhangazispor da oynayan Orhan Pamukçu ile anlaştı.Gölcüksporun stoper sorununu çözecek olan Pamukçu daha önceki yıllarda temsilcimizde de forma giymişti.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüren Gölcükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı.

Gölcükspor kendinden emin

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde sürdüren Gölcükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Çarşamba sabahı sağlık kontrolünden geçen futbolcular, öğleden sonra ise çalıştı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Geçen yıl ligde çok sıkıntılı bir sezon geçiren, son haftalarda aldığı puanlarla kümede kalan Gölcükspor, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde çalışıyor. Pazartesi akşamı bir diğer 3.Lig temsilcimiz Derince Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan Gölcükspor da futbolcular bir gün izin verilmişti.İznin ardından  tesislerde toplanan futbolcular Gölcük Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

TRANSFERE DEVAM

Metin Pekenin stoper ve santrafor mevkilerine istediği futbolcuları transfer için harekete geçen yönetim hocanın istediği stoperi buldu.Orhangazispor da oynayan Orhan Pamukçu ile anlaştı.Gölcüksporun stoper sorununu çözecek olan Pamukçu daha önceki yıllarda temsilcimizde de forma giymişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.