LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KAFİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

Gölcük 15.09.2014 - 14:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR KAFİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

30 yıllık otobüs bir faciaya yol açıyordu..İstanbul dönüşü akis kesen otobüs devrilmekten son anda kurtuldu

 Spor tarihimizde zaman zaman yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha ekleniyordu. Önceki gün Eyüpsor deplasmanından dönen Gölcükspor otobüsü büyük bir kaza atlattı. Otobüste bulunanlar adeta ecel terleri döktü. Gölcükspor, dün saat 18.45 de biten Eyüpspor maçının ardından kafile olarak otobüsler Gölcük’e dönüşe geçti. Otpobanda bir anda sol arka akis kesen takım otobüsü yalpaladı, otobüsün sol arka tekeri yerinden fırladı. Araç Okan isimli şoförün  müdahalesi ile güçlükle durabildi. Gölcükspor kafilesi bürük bir kazadan son anda şans eseri kurtuldu. Gölcükspor’un deplasman maçlarına gittiği 1985 model 302 S marka otobüs daha önce de sık sık  arıza yapmıştı. Takım otobüsü imkansızlıklar nedeni ile bir türlü yenilenememişti,.
30 yıllık otobüs bir faciaya yol açıyordu..İstanbul dönüşü akis kesen otobüs devrilmekten son anda kurtuldu

 Spor tarihimizde zaman zaman yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha ekleniyordu. Önceki gün Eyüpsor deplasmanından dönen Gölcükspor otobüsü büyük bir kaza atlattı. Otobüste bulunanlar adeta ecel terleri döktü.

Gölcükspor, dün saat 18.45 de biten Eyüpspor maçının ardından kafile olarak otobüsler Gölcük’e dönüşe geçti. Otpobanda bir anda sol arka akis kesen takım otobüsü yalpaladı, otobüsün sol arka tekeri yerinden fırladı. Araç Okan isimli şoförün  müdahalesi ile güçlükle durabildi. Gölcükspor kafilesi bürük bir kazadan son anda şans eseri kurtuldu.

Gölcükspor’un deplasman maçlarına gittiği 1985 model 302 S marka otobüs daha önce de sık sık  arıza yapmıştı. Takım otobüsü imkansızlıklar nedeni ile bir türlü yenilenememişti,.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.