LASTİK İŞ

Gölcükspor Sıkı Çalışıyor !

Spor 15.07.2013 - 20:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor Sıkı Çalışıyor !

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor. Bir haftadır ilk etap çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı ekipte, futbolculara bir gün izin verildi. Bu arada Kırmızı-Siyahlı ekip, takviye konusunda orta saha ve forvet arayışlarını sürdürüyor. BİR GÜN İZİN VERİLDİ Yeni sezon hazırlıklarına geçen hafta start veren, yaklaşık bir haftadır çalışan Gölcükspor, oldukça yorgun düştü. Kırmızı-Siyahlı ekipte, teknik heyet futbolculara bir gün izin verdi. Bugün dinlenerek geçirecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, ilk etabın ikinci bölümü için çalışmalara yarından itibaren yeniden başlayacak. Temsilcimiz, ilk etap çalışmalarını 29 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde yapacak, daha sonra 12 günlük kamp için Kartepe'ye çıkacak. FORVET VE ORTA SAHA Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezon öncesi kadrosunu büyük oranda oluşturdu. Teknik heyetin isteği doğrultusunda takıma bir orta saha ile bir de forvet oyuncusu transfer edilecek. Teknik heyet bu iki yere çok kaliteli iki isim düşünüyor. Önceki akşam forvet konusunda ismi açıklanmayan 3.Lig'de oynamış bir oyuncuya görüşüldüğü, prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bu oyuncunun kulübüyle sözleşmesi devam ettiği için isminin açıklanmadığı öğrenildi.
3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor. Bir haftadır ilk etap çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı ekipte, futbolculara bir gün izin verildi. Bu arada Kırmızı-Siyahlı ekip, takviye konusunda orta saha ve forvet arayışlarını sürdürüyor.

BİR GÜN İZİN VERİLDİ

Yeni sezon hazırlıklarına geçen hafta start veren, yaklaşık bir haftadır çalışan Gölcükspor, oldukça yorgun düştü. Kırmızı-Siyahlı ekipte, teknik heyet futbolculara bir gün izin verdi. Bugün dinlenerek geçirecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, ilk etabın ikinci bölümü için çalışmalara yarından itibaren yeniden başlayacak. Temsilcimiz, ilk etap çalışmalarını 29 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde yapacak, daha sonra 12 günlük kamp için Kartepe'ye çıkacak.

FORVET VE ORTA SAHA

Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezon öncesi kadrosunu büyük oranda oluşturdu. Teknik heyetin isteği doğrultusunda takıma bir orta saha ile bir de forvet oyuncusu transfer edilecek. Teknik heyet bu iki yere çok kaliteli iki isim düşünüyor. Önceki akşam forvet konusunda ismi açıklanmayan 3.Lig'de oynamış bir oyuncuya görüşüldüğü, prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Bu oyuncunun kulübüyle sözleşmesi devam ettiği için isminin açıklanmadığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.