GÖLCÜKSPORDA ŞAHİN YENİDEN BAŞKAN

Spor 02.06.2017 - 15:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPORDA ŞAHİN YENİDEN BAŞKAN

Gölcükspor 22. Olağan genel kurulunda Başkan Ahmet Şahin oluşan yeni yönetim üyelerin güven oyunu alarak 3 yıl boyunca görev yapacak.

Ahmet Şahin güven tazeledi   3. Lig temsilcimiz Gölcüksporun Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen 22. olağan genel kurulunda 384 üyeden çoğunluğu katıldı. Genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Başkan Ahmet Şahin ve 21 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerden destek alarak yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren start verecekler. KONGREYE İLGİ BÜYÜKTÜ Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen Gölcükspor Olağan Genel Kuruluna Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, KFSD Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor Eski genel Kaptanı Adem Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz Türk Metal Sendika Başkanı Mehmet Şener, Türk Harb-İş Gölcük Şube Başkanı Turhan Yıldız, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Amatör Spor kulüp Başkan ve yöneticileri katıldılar. PLAY OFF OLAMADI Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin “Faaliyet raporu hedefimiz özlemini çektiğimiz bir üst lige çıkmak takımımızın almış olduğu başarısız sonuçlar sonrasında 8 haftada teknik direktör Yusuf Tokuşun gelmesiyle Play-Off’a yaklaştık ancak play off’da olmadı. 2016-2017 sezonunda kupa da büyük başarılar elde ettik Gaziantepspor ile karşı karşıya geldik burada hakem hatalarından dolayı bir üst gruba çıkmamızı engellendi, Belediye Başkanımızın da bizlere büyük destek vererek takım otobüsünü değiştirdik. Gölcükspor hem alt yapısıyla hem de A takımımızla başarılar yakalamıştır. Bizlere destek olan eski kaymakamımız Adem Yazıcı’ya Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Musa Şenol Gelir Gider tablosunu sundu kulübün 1.333 TL hesapta ekside olduğunu belirtti bu hesaptaki açığı transferlerden her dönem kaynaklandığını açıklarken daha sonra Kulüp Başkanı Şahin bizleri ibra ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Gölcükspor kongresinin tüzükte eklem yapılarak iki yıla bir yapılan kongreni üç yılda bir yapılmasına karar verildi. Şahin ve ekibi üç yıl boyunca Gölcükspr’u yönetecek. Denetim raporunu 2015-2016 sezon denetim raporunu Kemal Kaya raporda Gölcüksporun yaptıkları harcamaları banka üzerinde yapılırken yapılan harcamalar aynı olduğunu belirtti.r YENİ YÖNETİM Gölcükspor yönetim kurulunda Ahmet Şahin başkanlığında Mehmet Yaşar, Rıdvan Zengin, Bilal Savdert, Hasan Uzuner, Zafer Birdal, Ahmet Arık, Hasan Şahin, ve Murat Ağacan göreve devam ederken, Olcay Balaban, Akın Dilaver, Ömer Şekerli, İlhan Dişli, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, Şener Meteer, Emirhan Yılmaz, Alper Öz, Emrullah Çamur, Temel Erten ve Engin Saral yeni yönetim kurulunda görev aldılar.     
Gölcükspor 22. Olağan genel kurulunda Başkan Ahmet Şahin oluşan yeni yönetim üyelerin güven oyunu alarak 3 yıl boyunca görev yapacak.

Ahmet Şahin güven tazeledi

 

3. Lig temsilcimiz Gölcüksporun Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen 22. olağan genel kurulunda 384 üyeden çoğunluğu katıldı. Genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Başkan Ahmet Şahin ve 21 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerden destek alarak yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren start verecekler.

KONGREYE İLGİ BÜYÜKTÜ

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşen Gölcükspor Olağan Genel Kuruluna Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, KFSD Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor Eski genel Kaptanı Adem Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz Türk Metal Sendika Başkanı Mehmet Şener, Türk Harb-İş Gölcük Şube Başkanı Turhan Yıldız, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Amatör Spor kulüp Başkan ve yöneticileri katıldılar.

PLAY OFF OLAMADI

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin “Faaliyet raporu hedefimiz özlemini çektiğimiz bir üst lige çıkmak takımımızın almış olduğu başarısız sonuçlar sonrasında 8 haftada teknik direktör Yusuf Tokuşun gelmesiyle Play-Off’a yaklaştık ancak play off’da olmadı. 2016-2017 sezonunda kupa da büyük başarılar elde ettik Gaziantepspor ile karşı karşıya geldik burada hakem hatalarından dolayı bir üst gruba çıkmamızı engellendi, Belediye Başkanımızın da bizlere büyük destek vererek takım otobüsünü değiştirdik. Gölcükspor hem alt yapısıyla hem de A takımımızla başarılar yakalamıştır. Bizlere destek olan eski kaymakamımız Adem Yazıcı’ya Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Musa Şenol Gelir Gider tablosunu sundu kulübün 1.333 TL hesapta ekside olduğunu belirtti bu hesaptaki açığı transferlerden her dönem kaynaklandığını açıklarken daha sonra Kulüp Başkanı Şahin bizleri ibra ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcükspor kongresinin tüzükte eklem yapılarak iki yıla bir yapılan kongreni üç yılda bir yapılmasına karar verildi. Şahin ve ekibi üç yıl boyunca Gölcükspr’u yönetecek.

Denetim raporunu 2015-2016 sezon denetim raporunu Kemal Kaya raporda Gölcüksporun yaptıkları harcamaları banka üzerinde yapılırken yapılan harcamalar aynı olduğunu belirtti.r

YENİ YÖNETİM

Gölcükspor yönetim kurulunda Ahmet Şahin başkanlığında Mehmet Yaşar, Rıdvan Zengin, Bilal Savdert, Hasan Uzuner, Zafer Birdal, Ahmet Arık, Hasan Şahin, ve Murat Ağacan göreve devam ederken, Olcay Balaban, Akın Dilaver, Ömer Şekerli, İlhan Dişli, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, Şener Meteer, Emirhan Yılmaz, Alper Öz, Emrullah Çamur, Temel Erten ve Engin Saral yeni yönetim kurulunda görev aldılar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.