GÖLCÜKSPORDA KAPTAN İBRAHİM GÜREL

Spor 15.08.2013 - 08:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPORDA KAPTAN İBRAHİM GÜREL

Gölcükspor, bu sezon takımda kaptanlık yapacak ismi belirledi. İbrahim Gürel, takımın birinci kaptanı olurken, ikinci kaptanlığı Sezgin bektaş, üçüncü kaptanlığı ise Lokman Atakol yapacak.

İSİMLER BELİRLENDİ Spor Toto 3. Lig takımlarımızdan Gölcükspor`da pazubandı İbrahim Gürel`e emanet edildi. Bir toplantı yapan kırmızı siyahlıların yönetim kurulu, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 2013-2014 sezonunda takım kaptanlıklarını yapacak olan isimleri belirledi.  SEZGİN İKİNCİ KAPTAN Geçtiğimiz sezon tkırmızı siyahlı formayı giyen ve bu sezon iyi br hazırlık dönemi geçiren İbrahim Gürel, yönetim kurulu tarafından takım kaptanlığına getirildi. Gürel`in kadroda olmadığı maçlarda Sezgin Bektaş sahaya pazubandı ile çıkacak. Takımın üçüncü kağptanlığını ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor`dan alınan kaleci Lokman Atakol yapacak.
Gölcükspor, bu sezon takımda kaptanlık yapacak ismi belirledi. İbrahim Gürel, takımın birinci kaptanı olurken, ikinci kaptanlığı Sezgin bektaş, üçüncü kaptanlığı ise Lokman Atakol yapacak.

İSİMLER BELİRLENDİ

Spor Toto 3. Lig takımlarımızdan Gölcükspor`da pazubandı İbrahim Gürel`e emanet edildi. Bir toplantı yapan kırmızı siyahlıların yönetim kurulu, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 2013-2014 sezonunda takım kaptanlıklarını yapacak olan isimleri belirledi. 

SEZGİN İKİNCİ KAPTAN

Geçtiğimiz sezon tkırmızı siyahlı formayı giyen ve bu sezon iyi br hazırlık dönemi geçiren İbrahim Gürel, yönetim kurulu tarafından takım kaptanlığına getirildi. Gürel`in kadroda olmadığı maçlarda Sezgin Bektaş sahaya pazubandı ile çıkacak. Takımın üçüncü kağptanlığını ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor`dan alınan kaleci Lokman Atakol yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.