LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPORLU İSMAİL FENERBAHÇE YOLUNDA

Spor 28.04.2020 - 14:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPORLU İSMAİL FENERBAHÇE YOLUNDA

Fenerbahçe, Gölcükspor'un forvet oyuncusu İsmail Yüksek'i renklerine katmak istiyor. Antalya ve Trabzonspor 'un da talip olduğu İsmail Yüksek'in transferi için Fenerbahçe'nin resmi olarak Gölcükspor yönetimine başvurduğu belirtildi.

Gölcükspor da 2 sezondur forma giyen İsmail Yüksek, kritik maçlarda attığı gollerle takımın ligde kalmasında önemli bir rol oynamıştı. İsmail Yüksek, bu sezon da takımın en çok gol atan oyuncusu oldu. Fenerbaçe'nin takibe aldığı İsmail Yüksek için dün Gölcükspor yönetimine resmi başvuru yapıldı. Fenerbahçe 2. Başkanı Selahattin BAki ve yönetici Kemal Danabaş, İsmail Yüksek'i Gölcükspor'dan resmen istediler. Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Yüksek için Gölcükspor'a 500 bin TL bonservis ücreti teklif etti. Süper Lig ekibi Antalyaspor'un da İsmail Yüksek için 650 bin TL artı Gölcükspor'un 2 kamp ücretini karşılaşama teklif etti. İsmail'e Fenerbahçe ve Antalyaspor dışında Trabzonspor da talip oldu. 26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.   
Fenerbahçe, Gölcükspor'un forvet oyuncusu İsmail Yüksek'i renklerine katmak istiyor. Antalya ve Trabzonspor 'un da talip olduğu İsmail Yüksek'in transferi için Fenerbahçe'nin resmi olarak Gölcükspor yönetimine başvurduğu belirtildi.

Gölcükspor da 2 sezondur forma giyen İsmail Yüksek, kritik maçlarda attığı gollerle takımın ligde kalmasında önemli bir rol oynamıştı. İsmail Yüksek, bu sezon da takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.

Fenerbaçe'nin takibe aldığı İsmail Yüksek için dün Gölcükspor yönetimine resmi başvuru yapıldı. Fenerbahçe 2. Başkanı Selahattin BAki ve yönetici Kemal Danabaş, İsmail Yüksek'i Gölcükspor'dan resmen istediler.

Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Yüksek için Gölcükspor'a 500 bin TL bonservis ücreti teklif etti. Süper Lig ekibi Antalyaspor'un da İsmail Yüksek için 650 bin TL artı Gölcükspor'un 2 kamp ücretini karşılaşama teklif etti. İsmail'e Fenerbahçe ve Antalyaspor dışında Trabzonspor da talip oldu.

26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.