GÖLCÜKTE SAADET’İN İLÇE DİVANI

15.03.2016 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKTE SAADET’İN İLÇE DİVANI

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığının Şubat ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe divan toplantısı yapıldı.

İlçe binasında yapılan toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, İl Başkan Yardımcısı Cemal Erdoğan, İl Yöneticileri, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, İlçe yönetimi, Gençlik kolları, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, ‘’Saadet Partisi olarak Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünyanın kurmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizdeki hayat şartları gittikçe daha kötüye gidiyor. İçişleri Bakanlığının verilerine göre ülkemizde günde 10.000 adli vaka yaşanıyor. Adliyeler, hapishaneler adli vaka davalarıyla dolup taşmış durumda. Gençlerimiz toplumdan soyutlanmış bir şekilde adeta kendilerini uçuruma sürüklüyorlar. İslam Ahlakından uzak bir şekilde yaşıyorlar. Bu kötü gidişatı durduracak olan tek şey Milli Görüşün Partisi, Saadet Partisi’dir. Şeklinde konuştu. Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mustafa Balta, Şu an da ülkemizde ve Dünyada bambaşka bir olaya cereyan ediyor. Fakat hiç kimse bu olay cereyan ederken yaklaşan felaketleri fark edemiyor. Yıllar önce hazırlanan Büyük Ortadoğu Projesi tıkır tıkır işliyor. Bu proje uğruna milyonlarca masum insan katledildi ve katledilmeye devam ediyor. Suriye deki yangın maalesef ülkemize sıçramış durumda. Her gün gelen şehit haberleri, bombalı saldırılar politikada atılan yanlış adımların en büyük göstergesi. Medya üzerinden yapılan algı operasyonlarıyla ülkemizdeki insanlar aldatılıyor. Dış borçlarımız azalmazken giderek daha da artıyor.  Neredeyse hiç dostumuz kalmadı, dört tarafı düşmanlarla çevrili bir ülke haline geldik. ! Biz Milli Görüş olarak bu kötü gidişatı durdurmak için buradayız. İslam ülkelerine lider olmak ve hayal kurmak adına ama başkalarına maşa olunarak ülkemizi uçuruma sürüklediler ve komşularımızla düşman edildi. Meclise bakıldığı zaman meclisteki hiçbir siyasi parti ülkenin bu kötü gidişatı için hiçbir çalışma yapmıyor aksine boş laflarla yapay gündemler oluşturup ülke gündemini oyalamaktan başka hiçbir amaçları yok. Biz Milli Görüş teşkilatının tek temsilcisi Saadet Partisi olarak bu kötü gidişe dur diyeceğiz… Şeklinde konuştu.  
Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığının Şubat ayı faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe divan toplantısı yapıldı.

İlçe binasında yapılan toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta, İl Başkan Yardımcısı Cemal Erdoğan, İl Yöneticileri, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, İlçe yönetimi, Gençlik kolları, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, ‘’Saadet Partisi olarak Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünyanın kurmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizdeki hayat şartları gittikçe daha kötüye gidiyor. İçişleri Bakanlığının verilerine göre ülkemizde günde 10.000 adli vaka yaşanıyor. Adliyeler, hapishaneler adli vaka davalarıyla dolup taşmış durumda. Gençlerimiz toplumdan soyutlanmış bir şekilde adeta kendilerini uçuruma sürüklüyorlar. İslam Ahlakından uzak bir şekilde yaşıyorlar. Bu kötü gidişatı durduracak olan tek şey Milli Görüşün Partisi, Saadet Partisi’dir. Şeklinde konuştu.

Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mustafa Balta, Şu an da ülkemizde ve Dünyada bambaşka bir olaya cereyan ediyor. Fakat hiç kimse bu olay cereyan ederken yaklaşan felaketleri fark edemiyor. Yıllar önce hazırlanan Büyük Ortadoğu Projesi tıkır tıkır işliyor. Bu proje uğruna milyonlarca masum insan katledildi ve katledilmeye devam ediyor. Suriye deki yangın maalesef ülkemize sıçramış durumda. Her gün gelen şehit haberleri, bombalı saldırılar politikada atılan yanlış adımların en büyük göstergesi. Medya üzerinden yapılan algı operasyonlarıyla ülkemizdeki insanlar aldatılıyor. Dış borçlarımız azalmazken giderek daha da artıyor.  Neredeyse hiç dostumuz kalmadı, dört tarafı düşmanlarla çevrili bir ülke haline geldik. ! Biz Milli Görüş olarak bu kötü gidişatı durdurmak için buradayız. İslam ülkelerine lider olmak ve hayal kurmak adına ama başkalarına maşa olunarak ülkemizi uçuruma sürüklediler ve komşularımızla düşman edildi. Meclise bakıldığı zaman meclisteki hiçbir siyasi parti ülkenin bu kötü gidişatı için hiçbir çalışma yapmıyor aksine boş laflarla yapay gündemler oluşturup ülke gündemini oyalamaktan başka hiçbir amaçları yok. Biz Milli Görüş teşkilatının tek temsilcisi Saadet Partisi olarak bu kötü gidişe dur diyeceğiz… Şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.