Gölcük'te Bir İlk Hasta ve Yaşlılarınıza Bakılıyor

22.07.2013 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcük'te Bir İlk Hasta ve Yaşlılarınıza Bakılıyor

Hasta ve Yaşlılarınızı düşünmenize gerek yok. Sizin yerinize en iyi şekilde bakılsın   Gölcük'te Bir İlk Hasta ve Yaşlılarınıza Bakılıyor   Hijyen temizliğin sahibi Füruzan Topal, İlçemizde bir ilk gerçekleştirerek hasta refakat ve çocuk bakım hizmetleri vermeye başladı.   Uzun yıllardır bu tarz iş kurmayı planlayan ancak erteleyen Füruzen Topal, sonunda istediği işi yapmanın mutluluğunu yaşıyor.   1999 Depreminin ardında engelli çocuğu ve yaşlı hasta annesine tek başına bakan ve aynı zamanda iş hayatına devam eden Topal, annesini ve çocuğunu bırakabileceği hiç kimse olmadığı için yıllarca bunun acısını yaşamış. Arkadaşları ve eşi ile ne bir yemeğe nede yakınlarının bir düğününe gidememişler. O yıllarda böyle bir hizmet vermeyi düşünen Topal, hayalini kurduğu işi yapmaya başladığı için mutlu. Hastası Ya da engelli yakını olanlar, Ya da yaşlısı olduğu için gezmeye gidemeyenler Hijyen Hasta Refakat ve Çocuk Bakımına güvenle yakınlarını teslim edebilecekler. Kendi evinizde istediğiniz kadar yakınlarınıza baktıra bilirsiniz. Ya da hastanede yatan akrabanızın yanına özel refakatçi ayarlaya bilirsiniz.   Hijyen Temiziliğin sahibi Füruzan Topla, Gölcük Devlet hastanesinden emekli Şemsettin Civelek ve altı kişilik ekiple yola çıkmışlar. Hedefleri kaliteli işi bilen personelle çalışmak. Onun için personel alırken çok dikkatli davranıyorlar. Yapacakları işle ilgili önce Devlet Hastanesi yöneticisi Ahmet Sarıışık'ı ziyaret etmişler. İlçemizde ilkdefa böyle birşeey uygulanacağı için Sarıışık ihtiyaç duyulan bir noktada iş yapacakları için tebrik etmiş.   Hasta refakati ve evde çocuk bakımı hizmetlerinin fiyatını ise İlçe Sağlık Müdürlüğü belirleyecek. Topal'ın en büyük hayali ise ileride Hasta Bakım evi açmak.Topal “Bu konuda çok istek ve talep vardı. Aynı sıkıntıları yıllarca ben yaşadım. Depğremin ardından engelli çocuğum, hasta anneme bakarak bir yandanda işlerimi yürütmeye çalışıyordum. İkisinide bırakabileceğim hiç kimse yoktu. Benim için o yıllar çok zordu. O zamanlar bu işi yapan birileri olsa bende arada nefes alabilsem diye çok düşündüm. Şimdi ben başkaları biraz olsun dinlenebilsinler rahat nefes alsınlar diye bu işe girdim. Deneyimli bir ekiple yola çıktım. Gönül rahatlığıyla yaşlılarını, engelli hastalarını ve çocuklarını bizlere teslim edebilirler”dedi.

Hasta ve Yaşlılarınızı düşünmenize gerek yok. Sizin yerinize en iyi şekilde bakılsın

 

Gölcük'te Bir İlk Hasta ve Yaşlılarınıza Bakılıyor

 

Hijyen temizliğin sahibi Füruzan Topal, İlçemizde bir ilk gerçekleştirerek hasta refakat ve çocuk bakım hizmetleri vermeye başladı.

 

Uzun yıllardır bu tarz iş kurmayı planlayan ancak erteleyen Füruzen Topal, sonunda istediği işi yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

1999 Depreminin ardında engelli çocuğu ve yaşlı hasta annesine tek başına bakan ve aynı zamanda iş hayatına devam eden Topal, annesini ve çocuğunu bırakabileceği hiç kimse olmadığı için yıllarca bunun acısını yaşamış. Arkadaşları ve eşi ile ne bir yemeğe nede yakınlarının bir düğününe gidememişler. O yıllarda böyle bir hizmet vermeyi düşünen Topal, hayalini kurduğu işi yapmaya başladığı için mutlu. Hastası Ya da engelli yakını olanlar, Ya da yaşlısı olduğu için gezmeye gidemeyenler Hijyen Hasta Refakat ve Çocuk Bakımına güvenle yakınlarını teslim edebilecekler. Kendi evinizde istediğiniz kadar yakınlarınıza baktıra bilirsiniz. Ya da hastanede yatan akrabanızın yanına özel refakatçi ayarlaya bilirsiniz.

 

Hijyen Temiziliğin sahibi Füruzan Topla, Gölcük Devlet hastanesinden emekli Şemsettin Civelek ve altı kişilik ekiple yola çıkmışlar. Hedefleri kaliteli işi bilen personelle çalışmak. Onun için personel alırken çok dikkatli davranıyorlar. Yapacakları işle ilgili önce Devlet Hastanesi yöneticisi Ahmet Sarıışık'ı ziyaret etmişler. İlçemizde ilkdefa böyle birşeey uygulanacağı için Sarıışık ihtiyaç duyulan bir noktada iş yapacakları için tebrik etmiş.

 

Hasta refakati ve evde çocuk bakımı hizmetlerinin fiyatını ise İlçe Sağlık Müdürlüğü belirleyecek. Topal'ın en büyük hayali ise ileride Hasta Bakım evi açmak.Topal “Bu konuda çok istek ve talep vardı. Aynı sıkıntıları yıllarca ben yaşadım. Depğremin ardından engelli çocuğum, hasta anneme bakarak bir yandanda işlerimi yürütmeye çalışıyordum. İkisinide bırakabileceğim hiç kimse yoktu. Benim için o yıllar çok zordu. O zamanlar bu işi yapan birileri olsa bende arada nefes alabilsem diye çok düşündüm. Şimdi ben başkaları biraz olsun dinlenebilsinler rahat nefes alsınlar diye bu işe girdim. Deneyimli bir ekiple yola çıktım. Gönül rahatlığıyla yaşlılarını, engelli hastalarını ve çocuklarını bizlere teslim edebilirler”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.