LASTİK İŞ

GÖLCÜK'Ü KALKINDIRMA DERNEĞİ GENEL KURUL YAPTI !

Gölcük 20.11.2013 - 23:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK'Ü KALKINDIRMA DERNEĞİ GENEL KURUL YAPTI !

Gölcük Kalkındırma ve kamu kurumlarını Destekleme Derneği yönetim,denetim ve üyeleri 5. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

   Gölcük Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği yönetim,denetim ve üyeleri 5. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Sanat Galerisi'nde düzenlenen toplantıda yeni yönetim ve denetim kurulu ibra edildi.   Açılış ve yoklama, divan heyetinin seçimi, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Dernek Başkanının Konuşması , Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Denetim Kurulu Raporlarının Okunması, Yönetim Kurulu Raporunun, Hesap Raporunun ve Denetim Raporunun ayrı ayrı ibrazı, Tüzüğün 2. Maddesine ilave edilmek üzerine ek 25. maddenin görüşülmesiyle süren toplantı kapanışla son buldu.    Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Kamu Kurumları Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, " 2004 yılında ilçemizdeki görevine başlayan ve şuanda aramızda bulunan emekli Kocaeli Vali  Yardımcımız Mustafa Pekdemir'nin tavsiyesi ve girişimiyle kurulan derneğimiz 2005 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir. İlçemize kazandırmış olduğu derneğimizin faaliyetlerinde  bizlere her konuda yardımlarını desteklerini esirgemeyen Mustafa Pekdemir'e, 2010 yılının Eylül ayında ilçemizdeki görevine başlayan ve derneğimizin faaliyetlerine her türlü destek ve  katkısını esirgemeyen Kaymakamımız Adem Yazıcı'ya ve Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, bizlere her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve Gölcük'ümüzün her kademesinde hizmet veren kişi ve kurum temsilcilerine teşekkür ediyor, desteklerinin devamı temennisiyle saygı ve şükranarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi derneğimizin amacı özetle, 1999 depreminden bu yana kısa sürede ayağa kalkarak hızlı bir gelişim gösteren Donanma Kenti Gölcük'ümüzün ekonomik, turizm, kültürel ve sosyal faaliyetler yönünden desteklemek; ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini geliştirmek ve ödeneklerin yetersiz kaldığı noktalarda kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılayarak teknolojiden en iyi şekilde yararlanmasına katkı sağlamaktır. Derneğimizin kuruluşundan bu yana amaçlarımızı gerçekleştirmek için yetki vermiş olduğumuz yönetim kurulumuz, tüzüğümüzde belirlenen hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla  mümkün olan tüm çabaları göstererek kanun ve yönetmeliklere bağlı kalmak suretiyle en iyi hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstermiştir." dedi. İBRA EDİLEN HEYETİN LİSTESİ Lütfü Yılmaz Yavuz Serbest Ayşe Dışpınar Recai Gönenç Hüseyin Barış Zafer Kanpara Emine Akboyun Hakan Bıçakçı Mustafa Cintaş İbrahim Tektaş Adnan Zeytinoğlu  
Gölcük Kalkındırma ve kamu kurumlarını Destekleme Derneği yönetim,denetim ve üyeleri 5. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

   Gölcük Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği yönetim,denetim ve üyeleri 5. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Sanat Galerisi'nde düzenlenen toplantıda yeni yönetim ve denetim kurulu ibra edildi.

  Açılış ve yoklama, divan heyetinin seçimi, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Dernek Başkanının Konuşması , Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Denetim Kurulu Raporlarının Okunması, Yönetim Kurulu Raporunun, Hesap Raporunun ve Denetim Raporunun ayrı ayrı ibrazı, Tüzüğün 2. Maddesine ilave edilmek üzerine ek 25. maddenin görüşülmesiyle süren toplantı kapanışla son buldu.

   Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Kamu Kurumları Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz, " 2004 yılında ilçemizdeki görevine başlayan ve şuanda aramızda bulunan emekli Kocaeli Vali  Yardımcımız Mustafa Pekdemir'nin tavsiyesi ve girişimiyle kurulan derneğimiz 2005 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir. İlçemize kazandırmış olduğu derneğimizin faaliyetlerinde  bizlere her konuda yardımlarını desteklerini esirgemeyen Mustafa Pekdemir'e, 2010 yılının Eylül ayında ilçemizdeki görevine başlayan ve derneğimizin faaliyetlerine her türlü destek ve  katkısını esirgemeyen Kaymakamımız Adem Yazıcı'ya ve Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, bizlere her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve Gölcük'ümüzün her kademesinde hizmet veren kişi ve kurum temsilcilerine teşekkür ediyor, desteklerinin devamı temennisiyle saygı ve şükranarımı sunuyorum. Bildiğiniz gibi derneğimizin amacı özetle, 1999 depreminden bu yana kısa sürede ayağa kalkarak hızlı bir gelişim gösteren Donanma Kenti Gölcük'ümüzün ekonomik, turizm, kültürel ve sosyal faaliyetler yönünden desteklemek; ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerini geliştirmek ve ödeneklerin yetersiz kaldığı noktalarda kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılayarak teknolojiden en iyi şekilde yararlanmasına katkı sağlamaktır. Derneğimizin kuruluşundan bu yana amaçlarımızı gerçekleştirmek için yetki vermiş olduğumuz yönetim kurulumuz, tüzüğümüzde belirlenen hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla  mümkün olan tüm çabaları göstererek kanun ve yönetmeliklere bağlı kalmak suretiyle en iyi hizmeti vermek için elinden gelen gayreti göstermiştir." dedi.

İBRA EDİLEN HEYETİN LİSTESİ

Lütfü Yılmaz

Yavuz Serbest

Ayşe Dışpınar

Recai Gönenç

Hüseyin Barış

Zafer Kanpara

Emine Akboyun

Hakan Bıçakçı

Mustafa Cintaş

İbrahim Tektaş

Adnan Zeytinoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.