LASTİK İŞ

Gölcük-Yazlık Mahallesi yolları elden geçiyor

27.07.2013 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcük-Yazlık Mahallesi yolları elden geçiyor

Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yollarda yenileme çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yollarda yenileme çalışması yapıyor.  Cadde ve sokakların alt ve üst yapılarını tamamen elden geçiren Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları tamamlana yolları asfaltlayarak hizmete sunuyor. Gölcük Yazlık Mahallesi’nde çalışma yapan Fen İşler Daire Başkanlığı ekipleri mahalledeki 800 metrelik Hasan Tahsin Caddesi’nde çalışma yapıyor.   800 METRE YAĞMUR SUYU HATTI Çalışma kapsamında caddeye 800 metrelik yağmur suyu hattı döşendi. Caddenin 370 metrelik bölümüne 600’lük 430 metrelik bölümüne de 800’lük boru ile yağmur suyu hattı çekildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmaları ile parke ve bordür uygulamaları gerçekleşecek.  
Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yollarda yenileme çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yollarda yenileme çalışması yapıyor.  Cadde ve sokakların alt ve üst yapılarını tamamen elden geçiren Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları tamamlana yolları asfaltlayarak hizmete sunuyor. Gölcük Yazlık Mahallesi’nde çalışma yapan Fen İşler Daire Başkanlığı ekipleri mahalledeki 800 metrelik Hasan Tahsin Caddesi’nde çalışma yapıyor.  


800 METRE YAĞMUR SUYU HATTI

Çalışma kapsamında caddeye 800 metrelik yağmur suyu hattı döşendi. Caddenin 370 metrelik bölümüne 600’lük 430 metrelik bölümüne de 800’lük boru ile yağmur suyu hattı çekildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmaları ile parke ve bordür uygulamaları gerçekleşecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.