GÖNÜL DOSTLARINDAN 24 TEMMUZ ZİYARETİ

26.07.2017 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖNÜL DOSTLARINDAN 24 TEMMUZ ZİYARETİ

24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü münasbetiyle, dün Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile ilçemizde Mali Müşavirlik yapan Hakan Bıçakçı ile aynı zamanda Türk hava Kurumu Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş, gazetemize bir kutlama ziyareti gerçekleştirdiler

“BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN” Yeni Gölcük Gazetesi’nde gerçekleşen kutlama ziyaretinde, basın bayramımızı kutlayan, Kaymakamlık Ytazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, arkadaşları adına şu açıklamayı yaptı: “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109'uncu yıldönümünüzü ve Basın bayramınızı tebrik ediyorum. Basın demokratik toplumların, en önemli güvencelerinden birisidir. İletişim çağında doğru, ilkeli, tarafsız bilgi ve güvenilir paylaşımların kaynağı basındır. Demokrasiden yana tavır alan basınımız, bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer almış, canı pahasına yaptığı yayın ve bilgi paylaşımları ile darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur. Mesai kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde fedakarca çalışan basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman desteklerini yanımızda htiğimiz değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ederim." dedi.
24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü münasbetiyle, dün Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile ilçemizde Mali Müşavirlik yapan Hakan Bıçakçı ile aynı zamanda Türk hava Kurumu Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş, gazetemize bir kutlama ziyareti gerçekleştirdiler

“BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Yeni Gölcük Gazetesi’nde gerçekleşen kutlama ziyaretinde, basın bayramımızı kutlayan, Kaymakamlık Ytazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, arkadaşları adına şu açıklamayı yaptı: “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109'uncu yıldönümünüzü ve Basın bayramınızı tebrik ediyorum. Basın demokratik toplumların, en önemli güvencelerinden birisidir. İletişim çağında doğru, ilkeli, tarafsız bilgi ve güvenilir paylaşımların kaynağı basındır. Demokrasiden yana tavır alan basınımız, bu ülkeyi karanlığa götürecek hain kalkışmanın karşısında yer almış, canı pahasına yaptığı yayın ve bilgi paylaşımları ile darbe girişiminin bastırılmasında en önemli etkenlerden biri olmuştur. Mesai kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde fedakarca çalışan basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman desteklerini yanımızda htiğimiz değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diler, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.