GÖNÜLDEN GÖNÜLE PROJESİ BAŞLADI

04.08.2020 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖNÜLDEN GÖNÜLE PROJESİ BAŞLADI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un diğer illerde başlattığı ‘Gönülden Gönüle Projesi’, İlçemizde start aldı. Vehbi Koç Vakfı Fort Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde start alan proje kapsamında Down Sendromlular Derneği ve Engelliler Derneği işbirliğiyle dezavantajlı öğrencilerimize yemek verildi.

İlçemizde uygulanmaya başlayan "Gönülden Gönüle" Projesi, Kaymakam Cengiz Karabulut önderliğinde açılışını gerçekleştirdi. Vehbi Koç Vakfı Fort Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde start alan proje kapsamında Down Sendromlular Derneği ve Engelliler Derneği işbirliğiyle dezavantajlı öğrencilerimize yemek verildi.  Yemeğe Kaymakam Cengiz Karabulut, Fort Otosan İnsan Kaynakları Direktörü  Ali Rıza Aksoy, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Ozan Baş,  Down Sendromlular  ve Engelliler Dernek temsilcileri, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılım sağladığı yemekte, gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek unutulmaz anlar yaşandı.   GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ Kaymakam Karabulut “Düzenli aralıklarla çeşitli etkinliklerle bir araya gelinecek olan proje kapsamında özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın gönüllerine dokunabilmek, onlarla daha sağlıklı ilişkiler kurarak iletişimi güçlendirmek, bu sayede toplumsal bilinç ve duyarlılığı sağlayabilmek adına elimizden geleni yapmaya çalışmaktan gurur duyuyoruz."  KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSTEMEYECEK Kaymakam Karabulu “Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’un görev yaptığı diğer illerde de başarı ile uygulanan projelerinden olan "Gönülden Gönüle" projesinin startı “Gönülden Gönüle” projesi ile amaçlanan; Sosyal devlet anlayışının benimsenmesi, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesinin arttırılması, devlet ve halk arasındaki bağın güçlenmesi, Huzurevleri ve çocuk evleri ziyaret edilerek kendilerini yalnız hissetmemelerinin sağlanması, sorunların yerinde incelenmesi ile kalıcı çözümler üretilmesi, maddi ve manevi sıkıntıların giderilmesi, çocukların ve ailelerin toplumla olan bağını güçlendirmek, her zaman  devletin varlığının ve desteğinin var olduğunun bilinmesi ve toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek”dedi.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un diğer illerde başlattığı ‘Gönülden Gönüle Projesi’, İlçemizde start aldı. Vehbi Koç Vakfı Fort Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde start alan proje kapsamında Down Sendromlular Derneği ve Engelliler Derneği işbirliğiyle dezavantajlı öğrencilerimize yemek verildi.

İlçemizde uygulanmaya başlayan "Gönülden Gönüle" Projesi, Kaymakam Cengiz Karabulut önderliğinde açılışını gerçekleştirdi. Vehbi Koç Vakfı Fort Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde start alan proje kapsamında Down Sendromlular Derneği ve Engelliler Derneği işbirliğiyle dezavantajlı öğrencilerimize yemek verildi. 

Yemeğe Kaymakam Cengiz Karabulut, Fort Otosan İnsan Kaynakları Direktörü  Ali Rıza Aksoy, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Ozan Baş,  Down Sendromlular  ve Engelliler Dernek temsilcileri, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılım sağladığı yemekte, gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek unutulmaz anlar yaşandı.
 
GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ
Kaymakam Karabulut “Düzenli aralıklarla çeşitli etkinliklerle bir araya gelinecek olan proje kapsamında özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın gönüllerine dokunabilmek, onlarla daha sağlıklı ilişkiler kurarak iletişimi güçlendirmek, bu sayede toplumsal bilinç ve duyarlılığı sağlayabilmek adına elimizden geleni yapmaya çalışmaktan gurur duyuyoruz." 

KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSTEMEYECEK
Kaymakam Karabulu “Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’un görev yaptığı diğer illerde de başarı ile uygulanan projelerinden olan "Gönülden Gönüle" projesinin startı “Gönülden Gönüle” projesi ile amaçlanan; Sosyal devlet anlayışının benimsenmesi, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesinin arttırılması, devlet ve halk arasındaki
bağın güçlenmesi, Huzurevleri ve çocuk evleri ziyaret edilerek kendilerini yalnız hissetmemelerinin sağlanması, sorunların yerinde incelenmesi ile kalıcı çözümler üretilmesi, maddi ve manevi sıkıntıların giderilmesi, çocukların ve ailelerin toplumla olan bağını güçlendirmek, her zaman  devletin varlığının ve desteğinin var
olduğunun bilinmesi ve toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.