LASTİK İŞ

''GÖNÜLLERİ FETHEDECEĞİZ''

18.01.2019 - 20:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖNÜLLERİ FETHEDECEĞİZ''

SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali Yıldırım Sezer, mahalle teşkilatlarını ziyaret etti

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin dört bir köşesinde vatandaşlarla buluşan Sezer, mahalleleri ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Ziyaretlerde ilçe Başkanı Çetin Seymen, parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri de Sezer’e eşlik etti. Bu kapsamda Şirinköy ve Şehitler Mahalle Teşkilatlarıyla buluşan Sezer, mahallelerde coşkulu bir şekilde karşılandı. Mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Sezer yaptığı konuşmada, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayan gönül belediyeciliği seferberliğini, bu sefer biz alarak daha ileriye taşıyacağız” dedi. SİZLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR Ziyaretlerde partilere seslenen Sezer, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismimizi açıkladığı andan itibaren gece gündüz demeden, bir dakika bile boş durmadan çalışmalara başladık. Hedefimiz oy oranımızı arttırıp, büyük bir başarıyla bu seçimlerden zaferle ayrılmak. Sizlere büyük görevler düşüyor. Mahalle teşkilatlarımız bizim için çok ama çok önemli. Sizler kılcal damarlar, sinir uçlarısınız. Halktan aldığınız verileri bize ilettiğiniz takdirde en kısa sürede çözümünü yerine getireceğiz. ADALET, LİYAKAT VE İSTİŞARE Konuşmasının devamında Sezer, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayan gönül belediyeciliği seferberliğini, bu sefer biz alarak daha ileriye taşıyacağız. Vatandaşımızın gönlünü kazanmak, sevgisini kazanmak için çalışacağız. Adalet ve istişare düsturu ile liyakatli bir ekiple çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız. Gayret göstereceğiz. Sefer bizden, zafer Allah’tan” ifadelerine yer verdi.
SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali Yıldırım Sezer, mahalle teşkilatlarını ziyaret etti

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin dört bir köşesinde vatandaşlarla buluşan Sezer, mahalleleri ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Ziyaretlerde ilçe Başkanı Çetin Seymen, parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri de Sezer’e eşlik etti. Bu kapsamda Şirinköy ve Şehitler Mahalle Teşkilatlarıyla buluşan Sezer, mahallelerde coşkulu bir şekilde karşılandı. Mahalle teşkilatlarını ziyaret eden Sezer yaptığı konuşmada, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayan gönül belediyeciliği seferberliğini, bu sefer biz alarak daha ileriye taşıyacağız” dedi.

SİZLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Ziyaretlerde partilere seslenen Sezer, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ismimizi açıkladığı andan itibaren gece gündüz demeden, bir dakika bile boş durmadan çalışmalara başladık. Hedefimiz oy oranımızı arttırıp, büyük bir başarıyla bu seçimlerden zaferle ayrılmak. Sizlere büyük görevler düşüyor. Mahalle teşkilatlarımız bizim için çok ama çok önemli. Sizler kılcal damarlar, sinir uçlarısınız. Halktan aldığınız verileri bize ilettiğiniz takdirde en kısa sürede çözümünü yerine getireceğiz.

ADALET, LİYAKAT VE İSTİŞARE

Konuşmasının devamında Sezer, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayan gönül belediyeciliği seferberliğini, bu sefer biz alarak daha ileriye taşıyacağız. Vatandaşımızın gönlünü kazanmak, sevgisini kazanmak için çalışacağız. Adalet ve istişare düsturu ile liyakatli bir ekiple çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız. Gayret göstereceğiz. Sefer bizden, zafer Allah’tan” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.