GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERE EĞİTİM VERİLDİ

Gündem 31.01.2019 - 16:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERE EĞİTİM VERİLDİ

Kocaeli İtfaiyesi Gönüllü İtfaiyecilerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde (KOBİTEM) yangın eğitimi verildi.

Eğitimde, yanma ve yangın teorisi, yangın yerindeki tehlikeler gibi konularında teorik ve uygulamalı bilgiler sunuldu. TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER Yangın ve kurtarma konularındaki eğitimler teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşti. Uygulamalı eğitimlerde kişisel koruyucu donanım bilgisi, kazazedeye erişim, kurtarma ve taşıma, taşınabilir söndürücüler, yangın hortum dolapları gibi birçok konuda bilgiler verildi.  
Kocaeli İtfaiyesi Gönüllü İtfaiyecilerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde (KOBİTEM) yangın eğitimi verildi.

Eğitimde, yanma ve yangın teorisi, yangın yerindeki tehlikeler gibi konularında teorik ve uygulamalı bilgiler sunuldu.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER
Yangın ve kurtarma konularındaki eğitimler teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşti. Uygulamalı eğitimlerde kişisel koruyucu donanım bilgisi, kazazedeye erişim, kurtarma ve taşıma, taşınabilir söndürücüler, yangın hortum dolapları gibi birçok konuda bilgiler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.