LASTİK İŞ

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİN SAYISI ARTIYOR

Gündem 28.05.2017 - 13:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİN SAYISI ARTIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Gönüllü İtfaiyeci sayısı giderek artıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi gönüllülük esasıyla kadrosunu giderek artırıyor. İtfaiye bünyesinde görev alacak Gönüllü İtfaiyeciler biri dizi eğitimden sonra gönüllülük kartlarını alarak göreve başlıyorlar. Gönüllü İtfaiyeciler bulundukları yerde karşılaştıkları olaya anında müdahale ederek olayın büyümesinin önüne geçiyorlar. Halkın içinden olan Gönüllü İtfaiyeciler İtfaiye teşkilatının her yerde aktif olmasını sağlıyor.   OLAYLARA MÜDAHALE EDİYORLAR Gönüllü İtfaiyeciler bir dizi eğitimden geçerek gönüllülük kartlarına kavuşuyor.  Beceri ve donanım olarak profesyonel itfaiyeci gibi itfaiyecilik eğitimlerinde yanma ve yangın kavramları, itfaiyecilik mevzuatı, araç-gereç ve malzeme bilgisi, söndürme teknikleri, kurtarma teknikleri eğitimlerini alan gönüllüler itfai olay meydana geldiğinde, kendi işini ve meşguliyetini bırakıp olaya müdahale ediyor.   1343 KİŞİ İtfaiye teşkilatı içerisinde emir komuta zincirine bağlı olarak, olaylara müdahale eden ve olay sonrası kendi iş ve meşguliyetine dönen gönüllüler bugüne kadar birçok olayda görev aldı. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönüllü İtfaiye Programı kapsamında 84 ve 85 ‘inci dönem kursiyerler eğitimlerini tamamladı. Eğitim sonunda 29 gönüllü itfaiyeci daha İtfaiye Teşkilatı’na katıldı. Bu grupla birlikte gönüllü itfaiyeci sayısı 1343 kişiye ulaştı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Gönüllü İtfaiyeci sayısı giderek artıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi gönüllülük esasıyla kadrosunu giderek artırıyor. İtfaiye bünyesinde görev alacak Gönüllü İtfaiyeciler biri dizi eğitimden sonra gönüllülük kartlarını alarak göreve başlıyorlar. Gönüllü İtfaiyeciler bulundukları yerde karşılaştıkları olaya anında müdahale ederek olayın büyümesinin önüne geçiyorlar. Halkın içinden olan Gönüllü İtfaiyeciler İtfaiye teşkilatının her yerde aktif olmasını sağlıyor.

 

OLAYLARA MÜDAHALE EDİYORLAR

Gönüllü İtfaiyeciler bir dizi eğitimden geçerek gönüllülük kartlarına kavuşuyor.  Beceri ve donanım olarak profesyonel itfaiyeci gibi itfaiyecilik eğitimlerinde yanma ve yangın kavramları, itfaiyecilik mevzuatı, araç-gereç ve malzeme bilgisi, söndürme teknikleri, kurtarma teknikleri eğitimlerini alan gönüllüler itfai olay meydana geldiğinde, kendi işini ve meşguliyetini bırakıp olaya müdahale ediyor.

 

1343 KİŞİ

İtfaiye teşkilatı içerisinde emir komuta zincirine bağlı olarak, olaylara müdahale eden ve olay sonrası kendi iş ve meşguliyetine dönen gönüllüler bugüne kadar birçok olayda görev aldı. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönüllü İtfaiye Programı kapsamında 84 ve 85 ‘inci dönem kursiyerler eğitimlerini tamamladı. Eğitim sonunda 29 gönüllü itfaiyeci daha İtfaiye Teşkilatı’na katıldı. Bu grupla birlikte gönüllü itfaiyeci sayısı 1343 kişiye ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.