GÖREVDEN ALINAN ZANBURKAN'DAN AÇIKLAMA

Gündem 08.02.2019 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖREVDEN ALINAN ZANBURKAN'DAN AÇIKLAMA

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla görevden alınan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2005 yılından bu yana Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlük görevini yürüten Adnan Zanburkan’ın da aralarında bulunduğu Kocaeli, Bolu, Çorum, Malatya ve Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlerini görevden aldı. Karar, bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.   5 KEZ GÖREVDEN ALINDI 8 Mayıs 2005 yılından bu yana Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevini sürdüren Adnan Zanburkan, 5’inci kez görevinden alındı. Daha önce 4 kez görevinden alınan ve mahkeme kararıyla göreve iade edilen Zanburkan, 5’inci kez görevden alındı. Görevden alınma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.   KARAR YAZISI ULAŞMADI Görevden alınma kararını değerlendiren Adnan Zanburkan, “Görevden alınma karar yazısı henüz bana ulaşmadı. Şu an makamımda oturuyorum. Aldığım duyuma göre mahkeme kararlarıyla göreve iade edilen müdürler görevden alındı. Karar yazısıyla yeni görev yerimi bekliyorum. Yeni görev yerime göre yargıya gidip gitmeme kararı alacağım” ifadesini kullandı.  
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla görevden alınan Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2005 yılından bu yana Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlük görevini yürüten Adnan Zanburkan’ın da aralarında bulunduğu Kocaeli, Bolu, Çorum, Malatya ve Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlerini görevden aldı. Karar, bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

 

5 KEZ GÖREVDEN ALINDI

8 Mayıs 2005 yılından bu yana Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevini sürdüren Adnan Zanburkan, 5’inci kez görevinden alındı. Daha önce 4 kez görevinden alınan ve mahkeme kararıyla göreve iade edilen Zanburkan, 5’inci kez görevden alındı. Görevden alınma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

KARAR YAZISI ULAŞMADI

Görevden alınma kararını değerlendiren Adnan Zanburkan, “Görevden alınma karar yazısı henüz bana ulaşmadı. Şu an makamımda oturuyorum. Aldığım duyuma göre mahkeme kararlarıyla göreve iade edilen müdürler görevden alındı. Karar yazısıyla yeni görev yerimi bekliyorum. Yeni görev yerime göre yargıya gidip gitmeme kararı alacağım” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.