LASTİK İŞ
ismail

GÖRME ENGELLİLER BİLGİSAYAR KULLANMAYI SEVDİLER

24.04.2017 - 19:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖRME ENGELLİLER BİLGİSAYAR KULLANMAYI SEVDİLER

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde görme engelli, bedensel ve mental engelli kursiyerlere Salı günü hariç haftanın dört günü bilgisayar kursu veriliyor. Kurslara yaklaşık 50 öğrenci katılım sağlıyor.

“Özel Program ile Klavye Tanıma” Özellikle,  görme engelli kursiyerler özel bir program ile bilgisayar klavyesinde bulunan harflerin değişik sesler çıkarmasıyla harfleri tanıyarak yazı yazma işlevlerini gerçekleştiriyorlar. “Engellilere Çeşitli Branşlarda Eğitim Veriliyor” Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde ayrıca engelli bayanlara ve ailelerine yönelik 17 kursiyere yün örgü eğitimi, Perşembe günleri sabah görme engelli, öğleden sonra bedensel engelli 38 kursiyere Kuran kursu, Cuma günleri tüm engelli guruplara takı tasarım kursu ile Çarşamba ve cumartesi günleri 9 yaş ve üzeri engellilere Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme eğitimleri veriliyor. Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi toplam 45 kursiyer ile Gölcükte bulunan engelli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde görme engelli, bedensel ve mental engelli kursiyerlere Salı günü hariç haftanın dört günü bilgisayar kursu veriliyor. Kurslara yaklaşık 50 öğrenci katılım sağlıyor.

“Özel Program ile Klavye Tanıma”

Özellikle,  görme engelli kursiyerler özel bir program ile bilgisayar klavyesinde bulunan harflerin değişik sesler çıkarmasıyla harfleri tanıyarak yazı yazma işlevlerini gerçekleştiriyorlar.

“Engellilere Çeşitli Branşlarda Eğitim Veriliyor”

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde ayrıca engelli bayanlara ve ailelerine yönelik 17 kursiyere yün örgü eğitimi, Perşembe günleri sabah görme engelli, öğleden sonra bedensel engelli 38 kursiyere Kuran kursu, Cuma günleri tüm engelli guruplara takı tasarım kursu ile Çarşamba ve cumartesi günleri 9 yaş ve üzeri engellilere Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme eğitimleri veriliyor.

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi toplam 45 kursiyer ile Gölcükte bulunan engelli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.