LASTİK İŞ

GÖRME ENGELLİLERİN YOL İZLERİ SÖKÜLDÜ !

Gölcük 29.09.2014 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖRME ENGELLİLERİN YOL İZLERİ SÖKÜLDÜ !

Amiral Sağlam Caddesi'nde yaklaşık bir yıl önce görme engelli vatandaşların rahatlıkla karşıdan karşıya geçmesi için yapılan yol izleri çok ses yaptığı iddiasıyla yerinden söküldü.

Amiral Sağlam Caddesi'nde yaklaşık bir yıl önce görme engelli vatandaşların rahatlıkla karşıdan karşıya geçmesi için yapılan yol izi kaldırıldı. Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yol izinin sökülmesinin engellileri üzdüğünü dile getirdi. Bat yaptığı açıklamada "Görme engelli kardeşlerimiz zaten sokağa çıkamıyor. Hiç bir yerde onların hayatını kolaylaştıracak uygulama yok. Olanları da böyle söküyorlar" dedi.  ÖZÜRLÜ YAYA GEÇİTLERİ YAPILACAK Konuyla ilgili bilgilendirme yapmak için derneğe gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü çalışanalrından Ali Osman Ünlü kompozit yayların çok gürültü yaptığını ve insanların şiklayetçi olduğunu dile getirdi. Ünlü yaptığı açıklamada "Kompozit yaya üzerinde bulunan vidalar zamanla yüzeye çıkıyor. Bu da araçların tekerliklerinin patlamasına neden oluyordu. İnsanlar bundan dolayı ve çok sesten dolayı sökülmesini istedi. Sökülen kompozit yayaların yerine özürlü yaya geçitleri yapılacaktır" dedi.       
Amiral Sağlam Caddesi'nde yaklaşık bir yıl önce görme engelli vatandaşların rahatlıkla karşıdan karşıya geçmesi için yapılan yol izleri çok ses yaptığı iddiasıyla yerinden söküldü.
Amiral Sağlam Caddesi'nde yaklaşık bir yıl önce görme engelli vatandaşların rahatlıkla karşıdan karşıya geçmesi için yapılan yol izi kaldırıldı. Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yol izinin sökülmesinin engellileri üzdüğünü dile getirdi. Bat yaptığı açıklamada "Görme engelli kardeşlerimiz zaten sokağa çıkamıyor. Hiç bir yerde onların hayatını kolaylaştıracak uygulama yok. Olanları da böyle söküyorlar" dedi. 
ÖZÜRLÜ YAYA GEÇİTLERİ YAPILACAK
Konuyla ilgili bilgilendirme yapmak için derneğe gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü çalışanalrından Ali Osman Ünlü kompozit yayların çok gürültü yaptığını ve insanların şiklayetçi olduğunu dile getirdi. Ünlü yaptığı açıklamada "Kompozit yaya üzerinde bulunan vidalar zamanla yüzeye çıkıyor. Bu da araçların tekerliklerinin patlamasına neden oluyordu. İnsanlar bundan dolayı ve çok sesten dolayı sökülmesini istedi. Sökülen kompozit yayaların yerine özürlü yaya geçitleri yapılacaktır" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.