LASTİK İŞ
ismail

''GÜÇLÜ KAL GERİ ÇEKİLME'' İYİ DE KAYIP YİNE 3 PUAN

Spor 14.03.2020 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÜÇLÜ KAL GERİ ÇEKİLME'' İYİ DE KAYIP YİNE 3 PUAN

Gölcükspor'un sosyal medya grubunda paylaşılan bir fotoğraf oldukça dikkat çekmişti. İngilizce Stay Strong ,Never Back Down(Güçlü Kal,Geri Çekilme) yazan afişte Teknik Direktör Ömer Uzuner yer alıyordu.

Sadi Tekelioğlu'nun ani bir kararla ayrılmasından sonra takımın başına teknik adam olarak geçen Ömer Faruk Uzuner toplam 6 maçta 7 puan toplayabildi. Bugün Halide Edip maçında yenilen ve 3 puan kaybeden Gölcükspor için tehlike çanları çalmaya devam ederken, Ömer Faruk uzuner'in yönetimindeki Gölcüspor, Osmaniye ve Diyarbakır maçlarında da sahadan mağlup ayrıldı. Geçen hafta kendi evinde Modafen'i yenen Kırmızı Siyahlılar ,Pazarspor'u da Uzuner'in göreve geldiği ilk maçta yenmiş ve 3 puanı kazanmıştı. Gölcükspor Nevşehir de ise berabere kalmış bir puanla yetinmişti. İstatistik bir bilim dalıdır ve yalan söylemez. 6 maçta 7 puan alabilen Kırmızı Siyahlılar, 11 puanı ise rakiplere bıraktı.  Maç sonrası Ömer Faruk Uzuner sahanın hakimi olduklarını, futbolun gereklerini yerine getirdiğini söyledi ancak tabela da 2-1 yazıyordu. Futbolda golü atamazsanız, ne yazık ki puan da alamazsınız... Geçtiğimiz yıl son dört maçta göreve gelen Ali Beykoz, takımı ateş çemberinden çıkartmış ve Gölcükspor ligde kalabilmişti.  Çözüm? Çözümü yönetim düşünecek ve acil tedbir alacak.. Yoksa ? Yoksasını düşünmez bile istemiyoruz..      
Gölcükspor'un sosyal medya grubunda paylaşılan bir fotoğraf oldukça dikkat çekmişti. İngilizce Stay Strong ,Never Back Down(Güçlü Kal,Geri Çekilme) yazan afişte Teknik Direktör Ömer Uzuner yer alıyordu.

Sadi Tekelioğlu'nun ani bir kararla ayrılmasından sonra takımın başına teknik adam olarak geçen Ömer Faruk Uzuner toplam 6 maçta 7 puan toplayabildi. Bugün Halide Edip maçında yenilen ve 3 puan kaybeden Gölcükspor için tehlike çanları çalmaya devam ederken, Ömer Faruk uzuner'in yönetimindeki Gölcüspor, Osmaniye ve Diyarbakır maçlarında da sahadan mağlup ayrıldı. Geçen hafta kendi evinde Modafen'i yenen Kırmızı Siyahlılar ,Pazarspor'u da Uzuner'in göreve geldiği ilk maçta yenmiş ve 3 puanı kazanmıştı. Gölcükspor Nevşehir de ise berabere kalmış bir puanla yetinmişti.

İstatistik bir bilim dalıdır ve yalan söylemez. 6 maçta 7 puan alabilen Kırmızı Siyahlılar, 11 puanı ise rakiplere bıraktı. 

Maç sonrası Ömer Faruk Uzuner sahanın hakimi olduklarını, futbolun gereklerini yerine getirdiğini söyledi ancak tabela da 2-1 yazıyordu. Futbolda golü atamazsanız, ne yazık ki puan da alamazsınız...

Geçtiğimiz yıl son dört maçta göreve gelen Ali Beykoz, takımı ateş çemberinden çıkartmış ve Gölcükspor ligde kalabilmişti. 

Çözüm?

Çözümü yönetim düşünecek ve acil tedbir alacak..

Yoksa ?

Yoksasını düşünmez bile istemiyoruz..

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.