GÜL DALI EBRU SERGİSİ

08.01.2017 - 15:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜL DALI EBRU SERGİSİ

Kurulduğundan itibaren bir çok sanatçıya ev sahipliği yapan Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ın katılımıyla, Ebru sanatçısı Mesut Çakmak’ın Gül Dalı Ebru Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Sergiye Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve davetliler de katılım gösterdi. Sergi açılışı kurdelenin kesilmesinin ardından açıldı.   Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş sergi açılışında yaptığı konuşmasında, Gölcük Belediyesi olarak her zaman sanata ve sanatçıya değer verdiklerini belirterek “Sanata ve sanatçıya verilen önem arttıkça, sanata gönül vermiş sanatçılarımız çoğaldıkça toplum olarak ilişkilerimiz gerginlikten, sertlikten yana değil, yumuşamadan, iyimserlikten yana olur. Bu anlamda sergiyi hazırlayan Ebru Sanatçısı Mesut Çakmak’ı gönülden kutluyorum” dedi.   Sergi Başkan Yardımcısı Tektaş, Kadın Meclisi Başkanı Turnalı ve davetlilerin Sanatçı Çakmak’ın anlatımıyla serginin gezilmesinin ardından sona erdi.  
Kurulduğundan itibaren bir çok sanatçıya ev sahipliği yapan Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ın katılımıyla, Ebru sanatçısı Mesut Çakmak’ın Gül Dalı Ebru Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Sergiye Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve davetliler de katılım gösterdi. Sergi açılışı kurdelenin kesilmesinin ardından açıldı.

 

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş sergi açılışında yaptığı konuşmasında, Gölcük Belediyesi olarak her zaman sanata ve sanatçıya değer verdiklerini belirterek “Sanata ve sanatçıya verilen önem arttıkça, sanata gönül vermiş sanatçılarımız çoğaldıkça toplum olarak ilişkilerimiz gerginlikten, sertlikten yana değil, yumuşamadan, iyimserlikten yana olur. Bu anlamda sergiyi hazırlayan Ebru Sanatçısı Mesut Çakmak’ı gönülden kutluyorum” dedi.

 

Sergi Başkan Yardımcısı Tektaş, Kadın Meclisi Başkanı Turnalı ve davetlilerin Sanatçı Çakmak’ın anlatımıyla serginin gezilmesinin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.