LASTİK İŞ
ismail

GÜLE GÜLE AHMET ABİ

13.12.2017 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLE GÜLE AHMET ABİ

ilçemizin saygın isimlerinden Kıbrıs gazisi Emekli Astsubay Sanatçı Toygar Işıklı'nın babası Ahmet Işıklı, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Işık’lıyı sevenleri son yolculuğuna uğurladı.

Işıklı'nın vefatı bölgemizde derin üzüntüye neden oldu. Ahmet Işıklı'nın cenazesi dün İkindi Namazına müteakiben Değirmendere Merkez Camii'nde kılınarak, Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı'na defnedildi. SEVENLERİ YALINIZ BIRAKMADI Cenaze törenine, Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakam Vekili Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ünlü Dizi Oyuncusu Engin Akyürek, Yapımcı Kerem Çatay, Poll Production Sahibi ve Yapımcı Polat Yağcı, Kıbrıs Gazileri, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, Siyasi parti temsilcileri, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile Işıklı ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.  Sanatçı Toygar Işıklı'nın babasıydı Ahmet Işıklı 70 yaşında evli ve 2 çocuk sahibiydi. Toygar ve Tuncer Işıklı anneleri Hatice Işıklı'nın yanında yer alarak destek oldu. Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Işıklı ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Kıbrıs Gazisi Ahmet Işıklı düzenlenen askeri törenin ardından Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yeni  Gölcük Gazetesi ailesi olarak Merhum'a Allah'tan rahmet, Işıklı ailesine ve dostlarına sabırlar diliyoruz.   
ilçemizin saygın isimlerinden Kıbrıs gazisi Emekli Astsubay Sanatçı Toygar Işıklı'nın babası Ahmet Işıklı, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Işık’lıyı sevenleri son yolculuğuna uğurladı.

Işıklı'nın vefatı bölgemizde derin üzüntüye neden oldu. Ahmet Işıklı'nın cenazesi dün İkindi Namazına müteakiben Değirmendere Merkez Camii'nde kılınarak, Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı'na defnedildi.

SEVENLERİ YALINIZ BIRAKMADI
Cenaze törenine, Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakam Vekili Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ünlü Dizi Oyuncusu Engin Akyürek, Yapımcı Kerem Çatay, Poll Production Sahibi ve Yapımcı Polat Yağcı, Kıbrıs Gazileri, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, Siyasi parti temsilcileri, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile Işıklı ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı. 
Sanatçı Toygar Işıklı'nın babasıydı

Ahmet Işıklı 70 yaşında evli ve 2 çocuk sahibiydi. Toygar ve Tuncer Işıklı anneleri Hatice Işıklı'nın yanında yer alarak destek oldu. Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Işıklı ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Kıbrıs Gazisi Ahmet Işıklı düzenlenen askeri törenin ardından Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yeni  Gölcük Gazetesi ailesi olarak Merhum'a Allah'tan rahmet, Işıklı ailesine ve dostlarına sabırlar diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.