LASTİK İŞ
ismail

GÜLSEREN DELİBAŞ İLE ATATÜRK’Ü KONUŞTULAR

13.11.2018 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSEREN DELİBAŞ İLE ATATÜRK’Ü KONUŞTULAR

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği kapsamında düzenlenen programda; Yazar Gülseren Delibaş öğrencilerle Atatürk'ü konuştu.

Kocaeli İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde Yazar Gülseren Delibaş’ın katılımıyla bir söyleyişi gerçekleşti.  Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, kurum, okul müdürleri,  öğretmenler ve ilkokul öğrencileri katıldı. ATATÜRK’ÜN ÖNEMİ 10 Kasım Atatürk’ü Anmak etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezi Küçük Salonda gerçekleşen programda Çocuk Kitapları Yazarı Emekli Edebiyat Öğretmeni Gülseren Delibaş öğrencilere Atatürk’ü anlattı. Daha önce yazdığı kitaplar hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerle iyi bir uyum yakalayan Yazar Delibaş,  Büyük Önderin hayatını âdete onların anlayabileceği bir dille anlatarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. SORULARA YANIT VERDİ Soru ve cevaplar bölümünde öğrenciler Atatürk ile ilgili daha birçok şeyi öğrenme şansı yakaladı. Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’da Büyük önderin yaptıkları ve Cumhuriyetimiz için bu ülke insanları için ne kadar büyük bir lider olduğunu anlattı. Çocuklar bu açıklama ile merak ettikleri konulara da cevap buldu. Program kütüphanedeki Atatürk köşesinin ziyaretiyle sona erdi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği kapsamında düzenlenen programda; Yazar Gülseren Delibaş öğrencilerle Atatürk'ü konuştu.

Kocaeli İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde Yazar Gülseren Delibaş’ın katılımıyla bir söyleyişi gerçekleşti.  Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil Üğüten, kurum, okul müdürleri,  öğretmenler ve ilkokul öğrencileri katıldı.

ATATÜRK’ÜN ÖNEMİ

10 Kasım Atatürk’ü Anmak etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezi Küçük Salonda gerçekleşen programda Çocuk Kitapları Yazarı Emekli Edebiyat Öğretmeni Gülseren Delibaş öğrencilere Atatürk’ü anlattı. Daha önce yazdığı kitaplar hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerle iyi bir uyum yakalayan Yazar Delibaş,  Büyük Önderin hayatını âdete onların anlayabileceği bir dille anlatarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

SORULARA YANIT VERDİ

Soru ve cevaplar bölümünde öğrenciler Atatürk ile ilgili daha birçok şeyi öğrenme şansı yakaladı. Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’da Büyük önderin yaptıkları ve Cumhuriyetimiz için bu ülke insanları için ne kadar büyük bir lider olduğunu anlattı. Çocuklar bu açıklama ile merak ettikleri konulara da cevap buldu. Program kütüphanedeki Atatürk köşesinin ziyaretiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.