GÜLSUYU ''ÇOCUKLARIN HAYAT BAŞARISI ÖNEMLİ''

Eğitim 14.06.2016 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜLSUYU ''ÇOCUKLARIN HAYAT BAŞARISI ÖNEMLİ''

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2015-2016 öğretimi yıl sonu değerlendirmesi yaptı. Gğlsuyu "Değerli velilerimiz, onların okul başarılarının yüksek olması için inanıyorum ki onlar kadar sizler de uykusuz kaldınız. Ancak şunu unutmamalıyız ki çocuklarımız için akademik başarı kadar hayat başarısı da önemlidir" dedi.

Değerli öğrencilerimiz, Bir eğitim ve öğretim yılının bitiminde çalışmalarınızın, emeklerinizin karşılığını aldınız. Yüreklerinizdeki karne heyecanınızı bizler de hissediyoruz. Yarınlarınızın temellerini bugünden atarken ne kadar zorlandığınızı biliyoruz. Ders bitimine sayılı günler kala yaz tatiliniz için sizlere birkaç konuyu hatırlatmak isterim.     Tatili bir fırsata dönüştürmenin yollarını arayın. Dersleriniz,  sınavlarınız, ödevleriniz var diye ne bir sportif aktiviteye ne de kültürel bir etkinliğe gidiyordunuz. İşte size bir fırsat. Kendinizi geliştirin, kitaplar okuyun, sosyal sorumluluk taşıyan projelerde aktif görev alın. Böylece hem zamanınızı iyi değerlendirirsiniz hem de kendinizi geliştirip mutlu ve sağlıklı olursunuz. Sizler ülkemizin umudusunuz, ülkemizi “muasır medeniyetler” seviyesine çıkartacak olanlar sizlersiniz. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir neslin ayak seslerisiniz.     Değerli velilerimiz, Çocuklarımız bizlere Allah’ın bir emanetidir. Bu emaneti koruyup kollamak için ne kadar titiz davrandığınızın bilincindeyiz. Onların okul başarılarının yüksek olması için inanıyorum ki onlar kadar sizler de uykusuz kaldınız. Ancak şunu unutmamalıyız ki çocuklarımız için akademik başarı kadar hayat başarısı da önemlidir. Sorumluluğunun bilincinde, değerlerine sahip, büyüğüne saygılı, küçüğünü sevip kollayan, özgüvenli, doğruyu yanlışı bilen bireyler olması inanın ki akademik başarıları kadar önemlidir. Bu şuur ve bilinçle çocuklarımıza yaklaşmalı, onların yarının büyükleri olduklarını unutmamalıyız.   Değerli öğretmenlerimiz, Bir yıl boyunca öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını artırmak için özveriyle çalıştınız. Seminer döneminiz,  çalışma arkadaşlarınızla birlikte bu senenin bir değerlendirmesi ve muhasebesini yapabilme fırsatıdır. Bu muhasebenin içinde gelecek eğitim öğretim döneminde öğrencilerimize farklı neler sunabiliriz, onları hayata nasıl daha iyi hazırlayabiliriz düşüncesi de mutlaka olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının en iyi bir biçimde geçmesi için gayret gösteren 27544 öğrenci, 1576 öğretmenlerimize, 142 idarecimize ve velilerimize teşekkür eder, verilen emeklerin zâyi olmayacağını sizlere bir kez daha hatırlatırım.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu 2015-2016 öğretimi yıl sonu değerlendirmesi yaptı. Gğlsuyu "Değerli velilerimiz, onların okul başarılarının yüksek olması için inanıyorum ki onlar kadar sizler de uykusuz kaldınız. Ancak şunu unutmamalıyız ki çocuklarımız için akademik başarı kadar hayat başarısı da önemlidir" dedi.

Değerli öğrencilerimiz,
Bir eğitim ve öğretim yılının bitiminde çalışmalarınızın, emeklerinizin karşılığını aldınız. Yüreklerinizdeki karne heyecanınızı bizler de hissediyoruz. Yarınlarınızın temellerini bugünden atarken ne kadar zorlandığınızı biliyoruz. Ders bitimine sayılı günler kala yaz tatiliniz için sizlere birkaç konuyu hatırlatmak isterim.    
Tatili bir fırsata dönüştürmenin yollarını arayın. Dersleriniz,  sınavlarınız, ödevleriniz var diye ne bir sportif aktiviteye ne de kültürel bir etkinliğe gidiyordunuz. İşte size bir fırsat.
Kendinizi geliştirin, kitaplar okuyun, sosyal sorumluluk taşıyan projelerde aktif görev alın. Böylece hem zamanınızı iyi değerlendirirsiniz hem de kendinizi geliştirip mutlu ve sağlıklı olursunuz.
Sizler ülkemizin umudusunuz, ülkemizi “muasır medeniyetler” seviyesine çıkartacak olanlar sizlersiniz. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir neslin ayak seslerisiniz.  
 
Değerli velilerimiz,
Çocuklarımız bizlere Allah’ın bir emanetidir. Bu emaneti koruyup kollamak için ne kadar titiz davrandığınızın bilincindeyiz. Onların okul başarılarının yüksek olması için inanıyorum ki onlar kadar sizler de uykusuz kaldınız. Ancak şunu unutmamalıyız ki çocuklarımız için akademik başarı kadar hayat başarısı da önemlidir.
Sorumluluğunun bilincinde, değerlerine sahip, büyüğüne saygılı, küçüğünü sevip kollayan, özgüvenli, doğruyu yanlışı bilen bireyler olması inanın ki akademik başarıları kadar önemlidir. Bu şuur ve bilinçle çocuklarımıza yaklaşmalı, onların yarının büyükleri olduklarını unutmamalıyız.
 
Değerli öğretmenlerimiz,
Bir yıl boyunca öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını artırmak için özveriyle çalıştınız. Seminer döneminiz,  çalışma arkadaşlarınızla birlikte bu senenin bir değerlendirmesi ve muhasebesini yapabilme fırsatıdır. Bu muhasebenin içinde gelecek eğitim öğretim döneminde öğrencilerimize farklı neler sunabiliriz, onları hayata nasıl daha iyi hazırlayabiliriz düşüncesi de mutlaka olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının en iyi bir biçimde geçmesi için gayret gösteren 27544 öğrenci, 1576 öğretmenlerimize, 142 idarecimize ve velilerimize teşekkür eder, verilen emeklerin zâyi olmayacağını sizlere bir kez daha hatırlatırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.