LASTİK İŞ

GÜLSUYU ‘’DAHA BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI BEKLİYORUZ’’

Eğitim 03.09.2019 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSUYU ‘’DAHA BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI BEKLİYORUZ’’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı dolayısıyla bazı açıklamalarda bulundu. Gülsuyu, yaptığı açıklamada “Başarılı bir yıl hedefliyoruz” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı ile ilgili olarak dün düşüncelerini dile getirdi. Gülsuyu, konu hakkında yaptığı açıklamada “İlçemizde her eğitim – öğretim döneminde, tüm eğitim kadromuzla başarılı bir şekilde hem akademik hem de manevi anlamda en iyi eğitimi vermeye gayret ediyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan başarı oranımızı bu dönemde de üst seviyeye çıkarmaya gayret edeceğiz. Dün itibariyle öğretmenlerimizin okullara gelmesi ile eğitim dönemi başlamış oldu. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  ‘GELECEĞİMİZİ SAĞLAM TEMELLERE OTURTMALIYIZ’ Sözlerine devam eden Gülsuyu, “Üç aylık yaz tatili döneminde öğrencilerimiz, hem dinlendi hem de dönem içerisinde öğrendikleri bilgiler tekrar etme fırsatı buldu. Artık tatil döneminin sonuna, yeni eğitim döneminin de başına geliyoruz. Tüm öğrencilerimiz için geçtiğimiz yılın daha da üzerinde başarılı bir eğitim yılı olmasını dilerim. Çocuklarımız, gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Geleceğimizi iyi bir şekilde yetiştirebilirsek ülkemizin geleceğini de sağlam temellere oturtmuş olacağız. Bu açıdan bizler de elimizden geleni yapacağız” dedi.  ‘BÜYÜK BİR BAŞARI BEKLİYORUZ’ Gülsuyu, açıklamasının sonunda “Tatil döneminin ardından okullarımız açılıyor. Dün itibariyle öğretmenlerimiz, okullara gelmeye başladı ve seminerlere katılıyorlar. Bir, beş ve dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz de yeni okullarında uyum haftasına katılmak üzere Perşembe ve Cuma günlerinde okullarına giderek belli bir saati okullarında geçirecekler. 9 Eylül günü de okullarımız tamamen açılmış olacak. Yeni eğitim döneminde de öğrencilerimizden büyük bir başarı bekliyoruz. Öğretmen ve okul yöneticilerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı dolayısıyla bazı açıklamalarda bulundu. Gülsuyu, yaptığı açıklamada “Başarılı bir yıl hedefliyoruz” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı ile ilgili olarak dün düşüncelerini dile getirdi. Gülsuyu, konu hakkında yaptığı açıklamada “İlçemizde her eğitim – öğretim döneminde, tüm eğitim kadromuzla başarılı bir şekilde hem akademik hem de manevi anlamda en iyi eğitimi vermeye gayret ediyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan başarı oranımızı bu dönemde de üst seviyeye çıkarmaya gayret edeceğiz. Dün itibariyle öğretmenlerimizin okullara gelmesi ile eğitim dönemi başlamış oldu. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 ‘GELECEĞİMİZİ SAĞLAM TEMELLERE OTURTMALIYIZ’

Sözlerine devam eden Gülsuyu, “Üç aylık yaz tatili döneminde öğrencilerimiz, hem dinlendi hem de dönem içerisinde öğrendikleri bilgiler tekrar etme fırsatı buldu. Artık tatil döneminin sonuna, yeni eğitim döneminin de başına geliyoruz. Tüm öğrencilerimiz için geçtiğimiz yılın daha da üzerinde başarılı bir eğitim yılı olmasını dilerim. Çocuklarımız, gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Geleceğimizi iyi bir şekilde yetiştirebilirsek ülkemizin geleceğini de sağlam temellere oturtmuş olacağız. Bu açıdan bizler de elimizden geleni yapacağız” dedi.

 ‘BÜYÜK BİR BAŞARI BEKLİYORUZ’

Gülsuyu, açıklamasının sonunda “Tatil döneminin ardından okullarımız açılıyor. Dün itibariyle öğretmenlerimiz, okullara gelmeye başladı ve seminerlere katılıyorlar. Bir, beş ve dokuzuncu sınıf öğrencilerimiz de yeni okullarında uyum haftasına katılmak üzere Perşembe ve Cuma günlerinde okullarına giderek belli bir saati okullarında geçirecekler. 9 Eylül günü de okullarımız tamamen açılmış olacak. Yeni eğitim döneminde de öğrencilerimizden büyük bir başarı bekliyoruz. Öğretmen ve okul yöneticilerimize de görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.