LASTİK İŞ

GÜLSUYU ‘’DEPREME BİLİNÇLİ OLALIM’’

Gündem 11.07.2019 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSUYU ‘’DEPREME BİLİNÇLİ OLALIM’’

17 Ağustos 1999 Depremi'nin 20. Yıl Dönümü sebebiyle Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi (AHEB) ile Müdürlüğümüz İşbirliğinde 12 Mart 2019'da İlçemizde ortaokul öğrencilerimize yönelik deprem eğitimi gerçekleştirmişti.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Deprem Eğitiminde Müdürlüğümüz ile CEVA lojistik arasında gerçekleştirilen işbirliği Mayıs Ceva Türkiye Bülteninde yerini aldı. İlçemize Deprem Tırını getirerek desteğini esirgemeyen  Ceva Lojistiğe, bülteninde Müdürlüğümüze yer vererek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederizdedi. DEPREM KONUSUNDA BİLİNÇLİ OLALIM Gülsuyu, “Bu eğitimle ilgili olarak yoğun çalışma yaptı. Öncelikle Kandilli Rasathanesi’ne gittik. Ardından AFAD merkezlerini ziyaret ettik ve dedik ki 1-7 Mart Deprem Haftası. Bu deprem haftasında geleceğin büyüklerini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak gerekiyor. Bunun yolunun nerede geçebileceğini düşündük ve sağ olsunlar Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi bizlere ‘Biz bu deprem tırını sizlere veririz’ dediler. Her gittiğimiz yerde, 20.yılını yaşadığımız depremin adı Gölcük Depremi. Her birimiz bir bireyimizi, bir canımızı verdik. Maddi ve can kayıplarımız oldu. Ne olursak olalım deprem konusunda bilinçli olalım. Çünkü deprem öldürmüyor, bina öldürüyor. İnanıyorum ki depremin 20.yılında güzel bir eğitimle biz bu tarihe imza attık” dedi.
17 Ağustos 1999 Depremi'nin 20. Yıl Dönümü sebebiyle Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi (AHEB) ile Müdürlüğümüz İşbirliğinde 12 Mart 2019'da İlçemizde ortaokul öğrencilerimize yönelik deprem eğitimi gerçekleştirmişti.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Deprem Eğitiminde Müdürlüğümüz ile CEVA lojistik arasında gerçekleştirilen işbirliği Mayıs Ceva Türkiye Bülteninde yerini aldı. İlçemize Deprem Tırını getirerek desteğini esirgemeyen  Ceva Lojistiğe, bülteninde Müdürlüğümüze yer vererek bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederizdedi.

DEPREM KONUSUNDA BİLİNÇLİ OLALIM
Gülsuyu, “Bu eğitimle ilgili olarak yoğun çalışma yaptı. Öncelikle Kandilli Rasathanesi’ne gittik. Ardından AFAD merkezlerini ziyaret ettik ve dedik ki 1-7 Mart Deprem Haftası. Bu deprem haftasında geleceğin büyüklerini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak gerekiyor. Bunun yolunun nerede geçebileceğini düşündük ve sağ olsunlar Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi bizlere ‘Biz bu deprem tırını sizlere veririz’ dediler. Her gittiğimiz yerde, 20.yılını yaşadığımız depremin adı Gölcük Depremi. Her birimiz bir bireyimizi, bir canımızı verdik. Maddi ve can kayıplarımız oldu. Ne olursak olalım deprem konusunda bilinçli olalım. Çünkü deprem öldürmüyor, bina öldürüyor. İnanıyorum ki depremin 20.yılında güzel bir eğitimle biz bu tarihe imza attık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.