GÜLSUYU ''EĞİTİMDE ALTIN YIL GEÇİRDİK''

Eğitim 03.07.2017 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSUYU ''EĞİTİMDE ALTIN YIL GEÇİRDİK''

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, geçtiğimiz hafta sonu ilçemizdeki okul müdürleri ve şube müdürleri ile AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, bir değerlendirme toplantısı yaptı. Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, geçtiğimiz hafta sonu ilçemizdeki okul müdürleri ve şube müdürleri ile AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde,  bir değerlendirme toplantısı yaptı. Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü ErcaN Gülsuyu, 9 Haziran'da sona eren 2016-2017 eğitim-öğretim yılını değerlendirmek amacıyla geçtiğimiz Cuma sabahı, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda, bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Gülsuyu'nun yanı sıra Şube Müdürleri, Ahmet Şimşek, Ömer Kızıldağ ve Yakup Alptekin, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ile birlikte 4 Anaokulu, 34 İlköğretim Okulu ve 14 Lisenin müdürleri katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi.  “15 TEMMUZ'UN GÖLGESİNDE KALDIK” 28 Bin öğrenci ve Bin 700 öğretmen ile birlikte, başarılı bir dönem geçirdiklerinin altını çizerek, tüm müdür ve öğretmenlere teşekkür etti. Bu dönem eğitimin, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin gölgesinde kaldığını kaydeden Müdür Gülsuyu, “Bu hain kalkışmanın ardından pek çok ihraç, tutuklama ve meslekten men edilmeler, eğitimi olumsuz aetkiledi. Ama bizler hep birlikte bütün bu olumsuzlara karşı mücadele ederek, eğitimde aksamaların yaşanmasına izin vermedik. TEOG'daki birinciliğimiz de bunun en önemli kanıtı. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, geçtiğimiz hafta sonu ilçemizdeki okul müdürleri ve şube müdürleri ile AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, bir değerlendirme toplantısı yaptı. Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, geçtiğimiz hafta sonu ilçemizdeki okul müdürleri ve şube müdürleri ile AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde,  bir değerlendirme toplantısı yaptı. Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü ErcaN Gülsuyu, 9 Haziran'da sona eren 2016-2017 eğitim-öğretim yılını değerlendirmek amacıyla geçtiğimiz Cuma sabahı, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda, bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Gülsuyu'nun yanı sıra Şube Müdürleri, Ahmet Şimşek, Ömer Kızıldağ ve Yakup Alptekin, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ile birlikte 4 Anaokulu, 34 İlköğretim Okulu ve 14 Lisenin müdürleri katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Müdür Gülsuyu, TEOG'da Kocaeli Birincisi olduklarını ifade ederek, “Eğitimde altın bir yıl geçirdik” dedi. 

“15 TEMMUZ'UN GÖLGESİNDE KALDIK”
28 Bin öğrenci ve Bin 700 öğretmen ile birlikte, başarılı bir dönem geçirdiklerinin altını çizerek, tüm müdür ve öğretmenlere teşekkür etti. Bu dönem eğitimin, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin gölgesinde kaldığını kaydeden Müdür Gülsuyu, “Bu hain kalkışmanın ardından pek çok ihraç, tutuklama ve meslekten men edilmeler, eğitimi olumsuz aetkiledi. Ama bizler hep birlikte bütün bu olumsuzlara karşı mücadele ederek, eğitimde aksamaların yaşanmasına izin vermedik. TEOG'daki birinciliğimiz de bunun en önemli kanıtı. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.