LASTİK İŞ

GÜLSUYU'NDAN 23 NİSAN MESAJI

Eğitim 22.04.2019 - 16:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSUYU'NDAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısı ile açıklama yapan Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “Atatürk çocuklara verdiği değer ve önemi, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğunu çocuklara verirken, aynı zamanda büyük bir sorumluluk yüklemiştir” dedi.

Türk milletinin varlık mücadelesi vererek kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır. Milli egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk´ün bir bayram kabul ederek çocuklara armağan etti. Mustafa Kemal Atatürk çocuklara gösterdiği değeri ve önemi gösterirken, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğu görevini Türk çocuğuna verdi. Bu görev çocuklara büyük bir sorumluluk da yüklemiştir.   Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizleri zafere taşıyan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Varlıklarıyla bugünümüze neşe, yarınımıza umut veren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı en içten duygularımla kutluyorum.   Fahri Haner
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısı ile açıklama yapan Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “Atatürk çocuklara verdiği değer ve önemi, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğunu çocuklara verirken, aynı zamanda büyük bir sorumluluk yüklemiştir” dedi.

Türk milletinin varlık mücadelesi vererek kazandığı Kurtuluş Savaşı´nın hemen ardından Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920 tarihinde açılmasıyla zaferler taçlandırılmıştır. Milli egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk´ün bir bayram kabul ederek çocuklara armağan etti. Mustafa Kemal Atatürk çocuklara gösterdiği değeri ve önemi gösterirken, aynı zamanda milli egemenliğin koruyuculuğu görevini Türk çocuğuna verdi. Bu görev çocuklara büyük bir sorumluluk da yüklemiştir.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bizleri zafere taşıyan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Varlıklarıyla bugünümüze neşe, yarınımıza umut veren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.