LASTİK İŞ

GÜLSUYU ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Eğitim 25.04.2016 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜLSUYU ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürün Ercan Gülsuyu (TEOG) sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Gülsuyu "Bütün yurtta olduğu gibi İlçemizde de 27-28 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Ortak Sınavlar için son hazırlıklarımızı tamamladık. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında yapılan Ortak Sınavlar, sınav merkezi olarak belirlediğimiz 21 okulumuzda, 167 salonda ve 551 öğretmenimizin gözetiminde yapılacaktır. 21 Bina sınav sorumlusunun koordinesinde yapılacak sınava 1951 öğrencimiz katılacaktır. Sınava katılan ve özel eğitim gereksinimi bulunan 39 öğrencimize sınav tedbiri hizmeti (tek kişilik salon, kodlayıcı, okuyucu ve 15 dakikalık süre) sunulacaktır. Ayrıca, evde eğitim gören 8.sınıf bir öğrencimize ise evde sınav hizmeti sunacağız. Ortak sınavlarda görev alan yönetici ve öğretmenlerimize sınavın sağlıklı yapılması konusundaki çabalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren fedakar anne ve babalara şimdiden başarılar diliyorum"dedi..
İlçe Milli Eğitim Müdürün Ercan Gülsuyu (TEOG) sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Gülsuyu "Bütün yurtta olduğu gibi İlçemizde de 27-28 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Ortak Sınavlar için son hazırlıklarımızı tamamladık.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında yapılan Ortak Sınavlar, sınav merkezi olarak belirlediğimiz 21 okulumuzda, 167 salonda ve 551 öğretmenimizin gözetiminde yapılacaktır. 21 Bina sınav sorumlusunun koordinesinde yapılacak sınava 1951 öğrencimiz katılacaktır. Sınava katılan ve özel eğitim gereksinimi bulunan 39 öğrencimize sınav tedbiri hizmeti (tek kişilik salon, kodlayıcı, okuyucu ve 15 dakikalık süre) sunulacaktır. Ayrıca, evde eğitim gören 8.sınıf bir öğrencimize ise evde sınav hizmeti sunacağız.
Ortak sınavlarda görev alan yönetici ve öğretmenlerimize sınavın sağlıklı yapılması konusundaki çabalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren fedakar anne ve babalara şimdiden başarılar diliyorum"dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.