LASTİK İŞ

GÜLSÜYU OKULLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Eğitim 04.10.2018 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSÜYU OKULLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Eğitim ve öğretimin başlaması ile birlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okulları ziyaret ediyor. Gülsuyu; “okulları ziyaretimde önemli olan yerinde görmek ve dokunup his etmek çok önemlidir” dedi.

BÜYÜK AİLEYİZ Eylül 2018 tarihinde 2018 ve 2019 Eğitim ve öğretimin başlaması ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu okul ziyaretlerine başladı. Başladığı okul ziyaretlerinde okuldaki durumları yerinde inceliyor. Okul ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu  “Biz Milli Eğitim olarak çok büyük bir aileyiz. Eğitim ve öğretimde başarılı olmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermeyi gayret ediyoruz. Tüm milli eğitim çalışanlarımızda bu gayretlerin içerisindeler.  ÖĞRENCİ VE VELİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ Bundan dolayı ders yılının başlaması ile tüm okullarımızı ziyaret ediyorum. Buradaki neden ise okulda öğrenci, veli ve okul öğretmenleri ile bir araya gelmek, dokunmak ve his etmek çok önemlidir. Sadece okul müdürleri ile bir arada görüşmek yeterli olmuyor. Eğitim ve öğretimle ilgili yakından takip etmelidir. Bu kapsamda bende ilçemizde bulunan tüm okullarımızı ziyaret ederek var olan eksikleri yerinde tamamlamak. Öğrencilerimizle bir araya gelerek var olan sıkıntıları el birliği ile çözmek çok önemlidir. Bu amaçla bu gün Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulumuzda ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu yıl ders yılının başlaması ile tüm okullarımızda her hangi bir sorun veya sıkıntı yok. Gölcük'te ki okullarımız başarılı bir şekilde eğitime devam ediyor. Yıl sonuna kadar bu ziyaretlerimiz aksamadan devam edecektir” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner  
Eğitim ve öğretimin başlaması ile birlikte Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okulları ziyaret ediyor. Gülsuyu; “okulları ziyaretimde önemli olan yerinde görmek ve dokunup his etmek çok önemlidir” dedi.

BÜYÜK AİLEYİZ
Eylül 2018 tarihinde 2018 ve 2019 Eğitim ve öğretimin başlaması ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu okul ziyaretlerine başladı. Başladığı okul ziyaretlerinde okuldaki durumları yerinde inceliyor. Okul ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu  “Biz Milli Eğitim olarak çok büyük bir aileyiz. Eğitim ve öğretimde başarılı olmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermeyi gayret ediyoruz. Tüm milli eğitim çalışanlarımızda bu gayretlerin içerisindeler. 
ÖĞRENCİ VE VELİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ
Bundan dolayı ders yılının başlaması ile tüm okullarımızı ziyaret ediyorum. Buradaki neden ise okulda öğrenci, veli ve okul öğretmenleri ile bir araya gelmek, dokunmak ve his etmek çok önemlidir. Sadece okul müdürleri ile bir arada görüşmek yeterli olmuyor. Eğitim ve öğretimle ilgili yakından takip etmelidir. Bu kapsamda bende ilçemizde bulunan tüm okullarımızı ziyaret ederek var olan eksikleri yerinde tamamlamak. Öğrencilerimizle bir araya gelerek var olan sıkıntıları el birliği ile çözmek çok önemlidir. Bu amaçla bu gün Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulumuzda ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu yıl ders yılının başlaması ile tüm okullarımızda her hangi bir sorun veya sıkıntı yok. Gölcük'te ki okullarımız başarılı bir şekilde eğitime devam ediyor. Yıl sonuna kadar bu ziyaretlerimiz aksamadan devam edecektir” şeklinde açıklama yaptı.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.