GÜLSUYU ''PAZARCILIK BİR KÜLTÜRÜMÜZDÜR''

Gölcük 22.11.2018 - 18:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜLSUYU ''PAZARCILIK BİR KÜLTÜRÜMÜZDÜR''

Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde Pazar kurma kararını alan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, İlçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ziyaret etti. Gülsuyu; “aldığınız karar çok önemli, buda değerler eğitimi kapsamındaki bir çalışmadır. Pazarcılık bizim kültürümüzdür” dedi.

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde üçüncüsü gerçekleşecek olan Pazar kurma çalışmaları dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi takdire şayan bir örnek çalışmaya imza attılar. Kendilerine teşekkür ederim. Gölcük Seyyar Pazarcılar Odamız Değerler eğitimi kapsamında başlatmış olduğu çalışmalarında bizim önemli kültürümüzden biri olan Pazarcılığı tanıtımını bu yıl üçüncüsünü Gölcük Saraylı ilkokulunda kuracaklar.  Burada önemli olan çocuklarımıza pazarcılık kültürünü tanıtmaktır. Pazarcı esnaflarımız kış sağunda ve yaz sıcaklığında nasıl çalıştıkları öğrenmiş olacaklar. Aynı zamanda yapılan bu çalışmada okulda kurulan pazarın geliri eğitime destek olarak okula bağışlanması büyük bir duyarlılıktır. Bizde ilçe Milli Eğitim olarak elimizden gelen destekleri en iyi şekilde vereceğiz. Aslında burada her şey para değildir. Önemli olan bizim çocuklarımıza kültürümüzü ananemizi, örf ve adetlerimizi dokunarak anlatmakta büyük bir fayda olduğunu düşünüyorum. Bunu da Gölcük Seyyar Pazarcılar Odamız en iyi bir şekilde uyguladı. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde Pazar kurma kararını alan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, İlçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ziyaret etti. Gülsuyu; “aldığınız karar çok önemli, buda değerler eğitimi kapsamındaki bir çalışmadır. Pazarcılık bizim kültürümüzdür” dedi.

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından Gölcük Saraylı İlkokulu okul bahçesinde üçüncüsü gerçekleşecek olan Pazar kurma çalışmaları dolayısı ile Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak ve yönetimi takdire şayan bir örnek çalışmaya imza attılar. Kendilerine teşekkür ederim. Gölcük Seyyar Pazarcılar Odamız Değerler eğitimi kapsamında başlatmış olduğu çalışmalarında bizim önemli kültürümüzden biri olan Pazarcılığı tanıtımını bu yıl üçüncüsünü Gölcük Saraylı ilkokulunda kuracaklar. 

Burada önemli olan çocuklarımıza pazarcılık kültürünü tanıtmaktır. Pazarcı esnaflarımız kış sağunda ve yaz sıcaklığında nasıl çalıştıkları öğrenmiş olacaklar. Aynı zamanda yapılan bu çalışmada okulda kurulan pazarın geliri eğitime destek olarak okula bağışlanması büyük bir duyarlılıktır. Bizde ilçe Milli Eğitim olarak elimizden gelen destekleri en iyi şekilde vereceğiz. Aslında burada her şey para değildir. Önemli olan bizim çocuklarımıza kültürümüzü ananemizi, örf ve adetlerimizi dokunarak anlatmakta büyük bir fayda olduğunu düşünüyorum. Bunu da Gölcük Seyyar Pazarcılar Odamız en iyi bir şekilde uyguladı. Ben bir kez daha kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.