LASTİK İŞ
ismail

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Gündem 28.02.2020 - 13:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Dün gece itibarıyle İdlib de Türk Silahlı kuvvetlerine yapılan hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş olduk. İYİ PARTİ Genel Başkanımız  Meral Akşenerinde programını keserek Ankaraya dönmüş olması durumun vehamiyetini ortaya koymaktadır. TÜRK vatanının bu zor döneminde siyasi ayrılıkları kenara bırakıp birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR. Gencecik fidanlarımız Türk Yurdu ve Türk Milleti için şehadete yürürken geride bıraktıklarına  sabırlar ,Şehadet şerbeti içen yiğitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI İsmail AYNACI  

Dün gece itibarıyle İdlib de Türk Silahlı kuvvetlerine yapılan hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş olduk.
İYİ PARTİ Genel Başkanımız  Meral Akşenerinde programını keserek Ankaraya dönmüş olması durumun vehamiyetini ortaya koymaktadır.
TÜRK vatanının bu zor döneminde siyasi ayrılıkları kenara bırakıp birbirimize sımsıkı sarılmalıyız.
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.
Gencecik fidanlarımız Türk Yurdu ve Türk Milleti için şehadete yürürken geride bıraktıklarına  sabırlar ,Şehadet şerbeti içen yiğitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.
Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun


İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI
İsmail AYNACI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.