GÜNDÜZ İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Gündem 18.11.2019 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜNDÜZ İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Yılmaz Gündüz Qatarın başkenti Doha'da yapılan uluslararası yemek yarışmasında 2019 yılının Altın Şefi oldu.

Türkiye Aşçılık Milli takımı elamanı Olimpiyat ve Dünya şampiyonu Gündüz Büyükler Kuzu dalında Altın madalya, Makarnada Gümüş madalya, Balık yarışmasında Altın madalya ve klasman 1.si kupasının yanında 2019 yılı Altın Şefi seçilip kupa aldı. 6 yıldır yurtdışında iş hayatına devam eden Gündüz Mandarin Hotel Doha da Junior Chef de Cousine olarak çalışmakta. Gündüz "Ülkemi ve Gölcüğü yurt dışında en iyi temsil etmeye devam edeceğm"dedi.
Yılmaz Gündüz Qatarın başkenti Doha'da yapılan uluslararası yemek yarışmasında 2019 yılının Altın Şefi oldu.

Türkiye Aşçılık Milli takımı elamanı Olimpiyat ve Dünya şampiyonu Gündüz Büyükler Kuzu dalında Altın madalya, Makarnada Gümüş madalya, Balık yarışmasında Altın madalya ve klasman 1.si kupasının yanında 2019 yılı Altın Şefi seçilip kupa aldı.

6 yıldır yurtdışında iş hayatına devam eden Gündüz Mandarin Hotel Doha da Junior Chef de Cousine olarak çalışmakta. Gündüz "Ülkemi ve Gölcüğü yurt dışında en iyi temsil etmeye devam edeceğm"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.