LASTİK İŞ

GÜNE KAZA İLE BAŞLADILAR

Gölcük 31.01.2020 - 09:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜNE KAZA İLE BAŞLADILAR

Turgut Sayın Caddesi'nde meydana gelen olayda 2 araç çarpıştı.

Edinilen bilgi ve iddialara Göre Gölcük Merkez Mahallesi Turgut Sayın ve Fatih Caddesinin buluştuğu kavşakta Mağfiret Mumcu yönetimindeki 34 SID 37 plakalı Cip ile Alper Dur yönetimindeki 48 J 0924 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Cip sürücüsü Bayan Mağfiret Mumcu kafasını cama vurarak kafasından darbe aldı. Olayı gören çevre vatandaşlar tarafından Acil 112 sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Hafif yaralanan sürücü Mumcu ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırmak istediler. Yaralı sürücü Mağfiret Mumcu tedaviyi ret ederek hastaneye gitmedi. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.  Fahri Haner
Turgut Sayın Caddesi'nde meydana gelen olayda 2 araç çarpıştı.

Edinilen bilgi ve iddialara Göre Gölcük Merkez Mahallesi Turgut Sayın ve Fatih Caddesinin buluştuğu kavşakta Mağfiret Mumcu yönetimindeki 34 SID 37 plakalı Cip ile Alper Dur yönetimindeki 48 J 0924 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Cip sürücüsü Bayan Mağfiret Mumcu kafasını cama vurarak kafasından darbe aldı. Olayı gören çevre vatandaşlar tarafından Acil 112 sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Hafif yaralanan sürücü Mumcu ilk müdahalenin ardından tedavi için hastaneye kaldırmak istediler. Yaralı sürücü Mağfiret Mumcu tedaviyi ret ederek hastaneye gitmedi. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi. 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.