GÜNER''DOLMUŞTA İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ''

Gündem 17.09.2020 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÜNER''DOLMUŞTA İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ''

Şehir içi Minibüse binen Gölcük Gelecek partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner, yaşadıklarını paylaştı

Gelecek Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner parti binasına minibüsle gidip gelmek için hareket etti. Başkan Güner pandemi kurallarının hiçe sayıldığı tabloyu görüp fotoğraladı. Başkan Günerin açıklaması; Her zaman ki gibi Parti binasına, bu sefer otobüsle gidip geldim. İğne atsan yere düşmez bir tablo. Parti binasına sıkışmış duvarların içinde olmadığını ve artık sözümüze göz kapayan sesimize kulak kabartmayan bir anlayışı ben üstüme alınmam ve üzülmem Gölcüklü Hemşerilerime kardeşlerime, abilerime, teyzelerime yapılır sayarım" dedi. Ya bu tabloya çözüm bulun, bulamıyorsanız sorunları birlikte çözelim Başkan Güner "Gölcük pamdemi sürecini idare etme de sınıfta kalmıştır. Sağlık çalışanlarımızın yükü gün geçtikçe artmaktadır. Halk kesimini makam araçlarından ve koltuklarınızdan çıkıp görmezden gelinen Hemşerilerimi otobüs seferlerindeki vahamiyetini görün. Bir kesime düğün sektöründe çalışanları kafeleri, Berberleri, Kahvehane işletmelerini vb ağır yük altına sokup sonrada suçlayıp tabiri caizse sizleri daha duyarlı bir siyasi anlayışla adalet terazinizi iyi ölçerek eşit hizmet dağılımı ile gereğini yapmaya davet ediyorum.  Başkan Güner "Çözüm mü? İşte size Çözüm" 1- Cenaze Düğün lere sağladığımız Kullanmadığımız Otobüsleri Seferlere Hazırlayın. 2- Gölcük DeğirmendereKaramürsel Halk Otobüs Kop. Bir Araya gelerek Sefer Sayılarını Arttırma Sefer Sayısını Arttıran Otobüsün Günlük 2 Sefer olacak şekilde ve 2 Sefere Karşılık Kullandıkları mazota Adaletli bir şekilde Belediye Kaynağından 2 Ay süre ile Destek Verin. Kop. VE Belediye Denetiminde Günlük Seferleri 3 bölge de belirlenecek Duraklardan Kayıt Tutanak Altına Alın  ve O plakalı Araca bu desteği Gelin Sağlayalım. 3- Sabah ve İş çıkışları Dudaklarını kontrol edecek 2.5 Saatlik Bir Devriye Tespit Aracı Sağlayın Ve bu Bilgiyi Hem Belediye Hemde Halk Otobüş kop. Leri ile paylaşarak bu saatlere Özel önlemler Alın. 
Şehir içi Minibüse binen Gölcük Gelecek partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner, yaşadıklarını paylaştı

Gelecek Partisi ilçe Başkanı Kadriye Güner parti binasına minibüsle gidip gelmek için hareket etti. Başkan Güner pandemi kurallarının hiçe sayıldığı tabloyu görüp fotoğraladı.

Başkan Günerin açıklaması; Her zaman ki gibi Parti binasına, bu sefer otobüsle gidip geldim. İğne atsan yere düşmez bir tablo. Parti binasına sıkışmış duvarların içinde olmadığını ve artık sözümüze göz kapayan sesimize kulak kabartmayan bir anlayışı ben üstüme alınmam ve üzülmem Gölcüklü Hemşerilerime kardeşlerime, abilerime, teyzelerime yapılır sayarım" dedi.

Ya bu tabloya çözüm bulun, bulamıyorsanız sorunları birlikte çözelim

Başkan Güner "Gölcük pamdemi sürecini idare etme de sınıfta kalmıştır. Sağlık çalışanlarımızın yükü gün geçtikçe artmaktadır. Halk kesimini makam araçlarından ve koltuklarınızdan çıkıp görmezden gelinen Hemşerilerimi otobüs seferlerindeki vahamiyetini görün. Bir kesime düğün sektöründe çalışanları kafeleri, Berberleri, Kahvehane işletmelerini vb ağır yük altına sokup sonrada suçlayıp tabiri caizse sizleri daha duyarlı bir siyasi anlayışla adalet terazinizi iyi ölçerek eşit hizmet dağılımı ile gereğini yapmaya davet ediyorum. 

Başkan Güner "Çözüm mü? İşte size Çözüm"

1- Cenaze Düğün lere sağladığımız Kullanmadığımız Otobüsleri Seferlere Hazırlayın. 2- Gölcük DeğirmendereKaramürsel Halk Otobüs Kop. Bir Araya gelerek Sefer Sayılarını Arttırma Sefer Sayısını Arttıran Otobüsün Günlük 2 Sefer olacak şekilde ve 2 Sefere Karşılık Kullandıkları mazota Adaletli bir şekilde Belediye Kaynağından 2 Ay süre ile Destek Verin. Kop. VE Belediye Denetiminde Günlük Seferleri 3 bölge de belirlenecek Duraklardan Kayıt Tutanak Altına Alın  ve O plakalı Araca bu desteği Gelin Sağlayalım.

3- Sabah ve İş çıkışları Dudaklarını kontrol edecek 2.5 Saatlik Bir Devriye Tespit Aracı Sağlayın Ve bu Bilgiyi Hem Belediye Hemde Halk Otobüş kop. Leri ile paylaşarak bu saatlere Özel önlemler Alın. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.