LASTİK İŞ

GÜNEŞ, DUMLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Sağlık 17.10.2015 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜNEŞ, DUMLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

1 Kasım Erken Genel Seçimlerine hazırlanan CHP Kocaeli Milletvekili adayları Gölcüklü Ecz. Turan Dumlu ve Utkan Güneş önceki gün, Gölcük Kafkas Kültür Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Murat Sevim ve yönetiminde destek istedi. Ziyarette, Milletvekili adayı Güneş, Gölcüklü Dumlu için Kafkaslardan destek istedi

SEVİM ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, milletvekilleri Turan Dumlu ve Utkan Güneş’in ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Burada siyasilerimizin bizlere verdikleri sözler yerine gelmemiştir, sizlerin bugün buraya gelerek ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek, Dumlu ve Güneş’e başarılar diledi.   GÜNEŞ HEMŞERİLERİNDEN DUMLU İÇİN DESTEK İSTEDİ Kafkas  Derneği ziyaretinde daha sonra söz alan, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Utkan Güneş, “Ben Gürcüyüm, yani sizlerden biriyim, bugün buraya gelmemde ki sebep siz hemşehrilerimi görmek ve sizlerden, Gölcük’ün abisi Turan abisine destek vermenizi ve Ankara’ya göndermenizi istiyorum. Benim babam Kafkasya Gürcüler’inden yani sizlerle hemşeriyiz. Sizlerin de 1 Kasım seçimlerinde bize ve özellikle Turan Dumlu’yya sahip çıkmanızı ve destek vermenizi isityorum. Buda benim sizlerden ricam olsun. Gölcük’ün abisi olan Turan Abimiz için, Ankara’da bir evinizin olması sizler içinde bir fırsat olacaktır” diyerek, hemşerilerine teşekkür etti.   DUMLU: “BİZDE IRKÇILIK VE PARTİZANLIK OLMAZ” CHP Vekil Adayı Ecz. Turan Dumlu, dernekte yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: “Utkan kardeşim sizlerin hemşerisi olduğu kadar, benimle de akraba sayılıyor. Bugün siz hemşerilerimize gelmek istediği için de buraya geldik. Ülkemizin gidiş hattı hiç iyiye gitmiyor, bunu da çözecek olan ise Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ama bunun için sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Bizde ırkçılık yok, partizancılık yok, bizler öncelikle Türkiye diyoruz. Onun için de sizlerden bu defa, bize destek vermenizi istiyorum, sizlerin de Ankara’da bir evinizin olduğunu bileceksiniz. Hep beraber ülkemizin kötü gidişine bir dur demek için, bu defa Gölcük’ün tek adayı olan abinize destek olmanızı hasetsen rica ediyorum.” 
1 Kasım Erken Genel Seçimlerine hazırlanan CHP Kocaeli Milletvekili adayları Gölcüklü Ecz. Turan Dumlu ve Utkan Güneş önceki gün, Gölcük Kafkas Kültür Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Murat Sevim ve yönetiminde destek istedi. Ziyarette, Milletvekili adayı Güneş, Gölcüklü Dumlu için Kafkaslardan destek istedi

SEVİM ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, milletvekilleri Turan Dumlu ve Utkan Güneş’in ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Burada siyasilerimizin bizlere verdikleri sözler yerine gelmemiştir, sizlerin bugün buraya gelerek ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek, Dumlu ve Güneş’e başarılar diledi.

 

GÜNEŞ HEMŞERİLERİNDEN

DUMLU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Kafkas  Derneği ziyaretinde daha sonra söz alan, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Utkan Güneş, “Ben Gürcüyüm, yani sizlerden biriyim, bugün buraya gelmemde ki sebep siz hemşehrilerimi görmek ve sizlerden, Gölcük’ün abisi Turan abisine destek vermenizi ve Ankara’ya göndermenizi istiyorum. Benim babam Kafkasya Gürcüler’inden yani sizlerle hemşeriyiz. Sizlerin de 1 Kasım seçimlerinde bize ve özellikle Turan Dumlu’yya sahip çıkmanızı ve destek vermenizi isityorum. Buda benim sizlerden ricam olsun. Gölcük’ün abisi olan Turan Abimiz için, Ankara’da bir evinizin olması sizler içinde bir fırsat olacaktır” diyerek, hemşerilerine teşekkür etti.

 

DUMLU: “BİZDE IRKÇILIK VE

PARTİZANLIK OLMAZ”

CHP Vekil Adayı Ecz. Turan Dumlu, dernekte yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: “Utkan kardeşim sizlerin hemşerisi olduğu kadar, benimle de akraba sayılıyor. Bugün siz hemşerilerimize gelmek istediği için de buraya geldik. Ülkemizin gidiş hattı hiç iyiye gitmiyor, bunu da çözecek olan ise Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ama bunun için sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Bizde ırkçılık yok, partizancılık yok, bizler öncelikle Türkiye diyoruz. Onun için de sizlerden bu defa, bize destek vermenizi istiyorum, sizlerin de Ankara’da bir evinizin olduğunu bileceksiniz. Hep beraber ülkemizin kötü gidişine bir dur demek için, bu defa Gölcük’ün tek adayı olan abinize destek olmanızı hasetsen rica ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.