GÜNÜ BİRLİK EVLERE DENETİM

Gündem 09.02.2018 - 16:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜNÜ BİRLİK EVLERE DENETİM

Vatandaşın huzur ve güven ortamının devamı, suçun önlenmesi suçluların yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele amacıyla ülke genelinde faaliyet gösteren günübirlik kiralık evlere uygulama yapıldı

Terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyet yürütebilecekleri göz önünde bulundurularak terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi, genel asayiş ve kamu düzeninin korunması, adli ve idari işlemlerin yapılması, amacıyla genel güvenlik ve sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi, yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele noktasında Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülkemiz genelinde “Günübirlik Kiralanan Evler” e yönelik uygulama yapıldı. 55 EV KONTROL EDİLDİ Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde, günübirlik evlere yönelik 8 Şubat Perşembe saat 08:00 ile 9 Şubat Cuma günü saat 08:00 saatleri arasında yapılan uygulamaya TEM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden toplam 79 personel 31 ekip ile katıldı. Uygulama kapsamında 55 günübirlik ev kontrol edildi. Yapılan denetim ve kontrollerde İzmit’te faaliyet gösteren 1 işletme hakkında tutanak tanzim edilerek 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunun Ek Madde- 1 hükümlerini ihlali nedeni ile 5.942 TL para cezası tatbik edildi. Yetkililer günübirlik evlere yönelik uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Vatandaşın huzur ve güven ortamının devamı, suçun önlenmesi suçluların yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele amacıyla ülke genelinde faaliyet gösteren günübirlik kiralık evlere uygulama yapıldı

Terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyet yürütebilecekleri göz önünde bulundurularak terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi, genel asayiş ve kamu düzeninin korunması, adli ve idari işlemlerin yapılması, amacıyla genel güvenlik ve sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi, yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele noktasında Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülkemiz genelinde “Günübirlik Kiralanan Evler” e yönelik uygulama yapıldı.

55 EV KONTROL EDİLDİ

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde, günübirlik evlere yönelik 8 Şubat Perşembe saat 08:00 ile 9 Şubat Cuma günü saat 08:00 saatleri arasında yapılan uygulamaya TEM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden toplam 79 personel 31 ekip ile katıldı. Uygulama kapsamında 55 günübirlik ev kontrol edildi. Yapılan denetim ve kontrollerde İzmit’te faaliyet gösteren 1 işletme hakkında tutanak tanzim edilerek 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunun Ek Madde- 1 hükümlerini ihlali nedeni ile 5.942 TL para cezası tatbik edildi. Yetkililer günübirlik evlere yönelik uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.