LASTİK İŞ

GÜREL ''BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN''

Gündem 03.06.2019 - 14:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL ''BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN''

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel Bayram Mesajı yayınladı. Gürel Bayramlar, yoksullara, yoksunlara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yaklaştığımız, geçmiş öfkeleri, kin ve nefret duygularını bir kenara bıraktığımız kardeşçe kucaklaşmanın , bağışlamanın ve bağışlanmanın öne çıktığı önemli günlerdir.

  Dolayısıyla hepimize sevgiyi, dostluğu, hoş görüyü ve dayanışmayı, yaşamayı ve yaşatmayı benimseten, içimizi bu manevi hislerle dolduran mübarek Ramazan ayını hep birlikte idrak etmiş bulunmaktayız. Ramazan ayı yoksulların halinden anlamak ve yardımlaşarak manevi bir arınma yaşamak için önemli bir fırsattır. Bundan sonraki Ramazan aylarını ve Bayramlarını mutluluk içerisinde yaşamanın yegane yolu bu manevi duyguları olumlu değerlendirmek ve bu duygulardan çıkartılacak derslerle hayatımızın tamamına uygulamakla geçecektir. Bayramları, gerçek anlamda Bayram olarak yaşamak istiyorsak, ülkemizdeki yoksulluğun önüne geçmeli, mutsuzları mutlu etmeli, toplumsal adaleti sağlamalı ve herkesin özgürce hakkının korunduğu bir Türkiye kurmaktan geçer. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün halkımızı dayanışmanın, sevginin, saygının ve kardeşliğin hakim olduğu bir Türkiye için birlik olmaya davet ediyorum. Bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatı veren başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm halkımızın ve bütün İslam dünyasının mübarek Ramazan bayramını kutluyor, milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve adalet getirmesini en içten duygularımla diliyorum.                                                                                                                                      Fikret GÜREL                                                                                                                                  İlçe Başkanı
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel Bayram Mesajı yayınladı. Gürel Bayramlar, yoksullara, yoksunlara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yaklaştığımız, geçmiş öfkeleri, kin ve nefret duygularını bir kenara bıraktığımız kardeşçe kucaklaşmanın , bağışlamanın ve bağışlanmanın öne çıktığı önemli günlerdir.

 

Dolayısıyla hepimize sevgiyi, dostluğu, hoş görüyü ve dayanışmayı, yaşamayı ve yaşatmayı benimseten, içimizi bu manevi hislerle dolduran mübarek Ramazan ayını hep birlikte idrak etmiş bulunmaktayız.

Ramazan ayı yoksulların halinden anlamak ve yardımlaşarak manevi bir arınma yaşamak için önemli bir fırsattır. Bundan sonraki Ramazan aylarını ve Bayramlarını mutluluk içerisinde yaşamanın yegane yolu bu manevi duyguları olumlu değerlendirmek ve bu duygulardan çıkartılacak derslerle hayatımızın tamamına uygulamakla geçecektir.

Bayramları, gerçek anlamda Bayram olarak yaşamak istiyorsak, ülkemizdeki yoksulluğun önüne geçmeli, mutsuzları mutlu etmeli, toplumsal adaleti sağlamalı ve herkesin özgürce hakkının korunduğu bir Türkiye kurmaktan geçer.

Bu duygu ve düşüncelerimle bütün halkımızı dayanışmanın, sevginin, saygının ve kardeşliğin hakim olduğu bir Türkiye için birlik olmaya davet ediyorum.

Bizlere özgürlük içerisinde bu bayramları kutlama fırsatı veren başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm halkımızın ve bütün İslam dünyasının mübarek Ramazan bayramını kutluyor, milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve adalet getirmesini en içten duygularımla diliyorum.

 

 

                                                                                                                                 Fikret GÜREL

                                                                                                                                 İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.