LASTİK İŞ
ismail

GÜREL’’GÖLCÜK BELEDİYE’SİNİ ALACAĞIZ’’

Asayiş 08.11.2018 - 10:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL’’GÖLCÜK BELEDİYE’SİNİ ALACAĞIZ’’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Gürel “biz bu yerel seçimde Gölcük Belediyesini alacağız. Halkımıza hizmetin nasıl oluğunu göstereceğiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel “Sokaktan da halktan da olumlu tepkiler almaya başladık. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de bunun karşılığını göreceğiz. Seçimi kazanıp gibi yan gelip yatmak yok.  Hiç bir şeyin garantisi yok. Kazanamayacakmışız gibi hissedip çalışmalara dört elle sarılacağız. Herkesin elini sıkmaya  gönlünü girmeye gayret edeceğiz. Bu sadece adayla bitmiyor. Hepimize düşen görev bu. Bunu  çoğunluğa yayarsak inanıyorum ki biz bu yerel seçimde Gölcük Belediyesini alacağız. Halkımıza hizmetin nasıl oluğunu göstereceğiz.  YENİ ÜYELER E ROZET TAKILDI Başkan Gürel “yaklaşan yerel seçim öncesi ailemiz büyümeye devam ediyor. Partimize katılan yeni arkadaşlarımız var. Bunlarda bize ayrı güç ve enerji katmakta. Yeni arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum”dedi.
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Gürel “biz bu yerel seçimde Gölcük Belediyesini alacağız. Halkımıza hizmetin nasıl oluğunu göstereceğiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel “Sokaktan da halktan da olumlu tepkiler almaya başladık. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de bunun karşılığını göreceğiz. Seçimi kazanıp gibi yan gelip yatmak yok.  Hiç bir şeyin garantisi yok. Kazanamayacakmışız gibi hissedip çalışmalara dört elle sarılacağız. Herkesin elini sıkmaya  gönlünü girmeye gayret edeceğiz. Bu sadece adayla bitmiyor. Hepimize düşen görev bu. Bunu  çoğunluğa yayarsak inanıyorum ki biz bu yerel seçimde Gölcük Belediyesini alacağız. Halkımıza hizmetin nasıl oluğunu göstereceğiz. 

YENİ ÜYELER E ROZET TAKILDI
Başkan Gürel “yaklaşan yerel seçim öncesi ailemiz büyümeye devam ediyor. Partimize katılan yeni arkadaşlarımız var. Bunlarda bize ayrı güç ve enerji katmakta. Yeni arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.