GÜREL ‘’GÖLCÜK İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ’’

Gündem 09.07.2019 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL ‘’GÖLCÜK İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ’’

Cumhuryet Halk Partsisi Gölcük İlçe Başkanı Fkret Gürel Gölcük’ün kalkınması ve yeni projeler oluşturulması için ortak karar alınması gerektiğini bu konu için Gölcük’ü masaya yatırarak istişare toplantısı yapılması gerektiğini ifade etti.

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel Gölcük’ün kalkınması ve yeni projeler oluşturulması için ortak karar alınması gerektiğini ve bu konu için Gölcük’ü masaya yatırarak istişare toplantısı yapılması gerektiğini ifade etti. Başkan Gürel, “ Gölcük’ün geleceği için öncelikle Gölcük’ün dinamiklerinin, siyasi parti ilçe Başkanlarının, STK’ların, Belediye Başkanı ve Kaymakamın bir araya gelip istişare toplantısı yapılıp, Gölcük’ün sorunlarını masaya yatırması lazım. Burada siyasi bir beklenti içerisinde olmayıp tamamen yaşadığımız ilçenin kalkınmasında ortak paydada birliktelik sağlanması gerekir. Projelerin oluşumu bu toplantılar neticesinde daha sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için ortak akılla hareket edilirse Gölcük’ün gücünü kamuoyuna ve gerekli yerlere daha rahat bir şekilde gösterilebilir”dedi. BİREYSEL BİR ŞEY YAPAMAYIZ Başkan Gürel “Bireysel olarak şunlar yapılmalı bunlar yapılmadı demeye kalkarsak karşılıksız taleplerde bulunabilinir ama ortak bir pencerede toplanıp ortak kararlar alınırsa Gölcük’ün kalkınması için daha sağlıklı kararlar alınabilir. Öncelikle Gölcük’te imarından, kentsel dönüşümünden, askeriye ile olan ilişkilerin düzeltilmesinden başlanmalı diye düşünüyorum. Ayrıca insanların Gölcük’te kazan Gölcük’te harca söylemini gerçek manada hayata geçirilmesinde bir şekilde Gölcük’te yaşayanların yaşadıkları kentten memnun kalması ve mutluluk duymasından kaynaklanır. Bizde CHP İlçe Örgütü olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.
Cumhuryet Halk Partsisi Gölcük İlçe Başkanı Fkret Gürel Gölcük’ün kalkınması ve yeni projeler oluşturulması için ortak karar alınması gerektiğini bu konu için Gölcük’ü masaya yatırarak istişare toplantısı yapılması gerektiğini ifade etti.

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel Gölcük’ün kalkınması ve yeni projeler oluşturulması için ortak karar alınması gerektiğini ve bu konu için Gölcük’ü masaya yatırarak istişare toplantısı yapılması gerektiğini ifade etti. Başkan Gürel, “ Gölcük’ün geleceği için öncelikle Gölcük’ün dinamiklerinin, siyasi parti ilçe Başkanlarının, STK’ların, Belediye Başkanı ve Kaymakamın bir araya gelip istişare toplantısı yapılıp, Gölcük’ün sorunlarını masaya yatırması lazım. Burada siyasi bir beklenti içerisinde olmayıp tamamen yaşadığımız ilçenin kalkınmasında ortak paydada birliktelik sağlanması gerekir. Projelerin oluşumu bu toplantılar neticesinde daha sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için ortak akılla hareket edilirse Gölcük’ün gücünü kamuoyuna ve gerekli yerlere daha rahat bir şekilde gösterilebilir”dedi.

BİREYSEL BİR ŞEY YAPAMAYIZ

Başkan Gürel “Bireysel olarak şunlar yapılmalı bunlar yapılmadı demeye kalkarsak karşılıksız taleplerde bulunabilinir ama ortak bir pencerede toplanıp ortak kararlar alınırsa Gölcük’ün kalkınması için daha sağlıklı kararlar alınabilir. Öncelikle Gölcük’te imarından, kentsel dönüşümünden, askeriye ile olan ilişkilerin düzeltilmesinden başlanmalı diye düşünüyorum. Ayrıca insanların Gölcük’te kazan Gölcük’te harca söylemini gerçek manada hayata geçirilmesinde bir şekilde Gölcük’te yaşayanların yaşadıkları kentten memnun kalması ve mutluluk duymasından kaynaklanır. Bizde CHP İlçe Örgütü olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.