LASTİK İŞ
ismail

GÜREL ''HÜKÜMETE GÜVENİMİZ TAMDIR''

Gündem 10.10.2019 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL ''HÜKÜMETE GÜVENİMİZ TAMDIR''

Terörle mücadele konusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “Barış Pınarı Harekatına desteğimiz tamdır. Her ne kadar siyasi görüşümüz farklı olsa da söz konusu ülkemiz olduğu için gerisi teferruat deyip bu Barış Pınarı Harekatında hükümete güvenimiz tamdır” dedi.

Önceki gün itibarı ile Suriye’nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “Türk silahlı kuvvetlerimizin, Suriye ordusu ile birlikte, Suriye’nin kuzeyinde, Fırat’ın doğusunda ülke bütünlüğü İçin tehdit oluşturan PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatına desteğimiz tamdır. Her ne kadar siyasi görüşümüz farklı olsa da söz konusu ülkemiz olduğu için gerisi teferruat deyip bu Barış Pınarı Harekatında hükümete güvenimiz tamdır”dedi   TERÖR YOK EDİLECEKTİR Başkan Gürel “İnanıyorum ki gerçekleştirilen bu harekat ile ülkemize yönelik terör tehditleri yok edilecek ve bu bölgede oluşturulacak güvenli bölge sayesinde ülkemizde yaşamakta olan Suriyeli sığınmacıların ülkelerine güvenli bir şekilde dönmeleri ve ülkelerinde huzurlu bir şekilde yaşananları sağlanacaktır. Dolayısıyla ülkemiz terör tehdidinden kurtulup, Suriye’nin de toprak bütünlüğü korunup, bölgede yaşayan halkında terör pençesinden kurtuluşu sağlanacaktır. Bu vesileyle Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiklerimizin her birine başarılar diliyor, hepsini sağ salim bir şekilde yuvalarına dönmelerini ve bütün unsurlarımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.   Fahri Haner
Terörle mücadele konusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “Barış Pınarı Harekatına desteğimiz tamdır. Her ne kadar siyasi görüşümüz farklı olsa da söz konusu ülkemiz olduğu için gerisi teferruat deyip bu Barış Pınarı Harekatında hükümete güvenimiz tamdır” dedi.

Önceki gün itibarı ile Suriye’nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatını değerlendiren CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “Türk silahlı kuvvetlerimizin, Suriye ordusu ile birlikte, Suriye’nin kuzeyinde, Fırat’ın doğusunda ülke bütünlüğü İçin tehdit oluşturan PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatına desteğimiz tamdır. Her ne kadar siyasi görüşümüz farklı olsa da söz konusu ülkemiz olduğu için gerisi teferruat deyip bu Barış Pınarı Harekatında hükümete güvenimiz tamdır”dedi

 

TERÖR YOK EDİLECEKTİR

Başkan Gürel “İnanıyorum ki gerçekleştirilen bu harekat ile ülkemize yönelik terör tehditleri yok edilecek ve bu bölgede oluşturulacak güvenli bölge sayesinde ülkemizde yaşamakta olan Suriyeli sığınmacıların ülkelerine güvenli bir şekilde dönmeleri ve ülkelerinde huzurlu bir şekilde yaşananları sağlanacaktır. Dolayısıyla ülkemiz terör tehdidinden kurtulup, Suriye’nin de toprak bütünlüğü korunup, bölgede yaşayan halkında terör pençesinden kurtuluşu sağlanacaktır. Bu vesileyle Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiklerimizin her birine başarılar diliyor, hepsini sağ salim bir şekilde yuvalarına dönmelerini ve bütün unsurlarımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.