GÜREL ''SEYMEN SİYASİ ŞOVU BIRAKSIN''

Asayiş 17.02.2020 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL ''SEYMEN SİYASİ ŞOVU BIRAKSIN''

Geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in açıklamalarına cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “gerekmedikçe genel siyaset konularına girmek istemediğimi beyan etmiştim. Genel siyaset il başkanları genel merkezi aracılığı ile yapılır. Bizim önceliğimiz yerel siyasetimiz ve ilçemize nasıl katkı sağlayacağız onun düşüncesindeyiz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ YEREL SİYASET OLMALI Önceki gün AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen’in FETÖ ile ilgili açıklamalarına cevap veren CHP ilçe başkanı Fikret Gürel “bilindiği gibi CHP ilçe başkanı seçildikten sonra birçok kez çok gerekmedikçe genel siyaset konularına girmek istemediğimi beyan etmiştim. Bundaki amacımda, genel siyaseti genel merkezimiz ve il başkanlarımız vasıtasıyla yapıldığını, bizim ise önceliğimiz yerel siyaset olduğunu ve ilçemizdeki sorunların çözülmesi noktasında olacağını söylemiştim.  İlçemizde sokak hayvanların sorunu, trafik sorunu, kentsel dönüşüm sorunu ve ulaşlı bölgemizden başlayıp yazlık bölgemize kadar olan 165 bin nüfuslu Gölcük ilçemizin sosyal ve ekonomik sorunları başta olmak üzere birçok sorun var. SEYMEN SİYASİ ŞOVU BIRAKSIN Gürel “ İktidar Partisi AK Parti’nin ilçe başkanın genel siyasete yönelik adeta kendi genel başkanın ağzından dökülen kelimelerle söylemlerde bulunup, biz CHP partililere ve dolayısıyla genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik FETÖ söylemleri beni bu açıklama yapmaya zorlamıştır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki mademki esas FETÖ ile kol kola giren ve onun yanında yer alan parti CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise neden korkuyor ve çekiniyorsunuz.  CHP ve TBMM de gurubu olan diğer muhalif siyasi partilerin verdikleri 26 Temmuz, 31 Mayıs 2017, 18 Temmuz 2018, 31 Ekim 2018, 16 Mayıs 2019, 11 Temmuz 2019, tarihlerindeki FETÖ terör yapılanmasının siyasi ayağının ortaya çıkarılması için meclis araştırma komisyonun kurulmasına yönelik önergelere AK Parti neden hayır oyu vermiştir. Söyledikleri gibi esas FETÖ yanlısı CHP ise bu önerge evet oyu verilseydi bu terör örgütünün en önemli faktörleri olan siyasi ayakları ortaya çıkardı. Buda göstermektedir ki yıllarca iktidarda kalmak uğruna bu FETÖ yapılanmasına destek veren ve genel başkanımız Kılçdaroğlu'un dediği gibi FETÖ terör örgütünün siyasi ayağı bellidir.  Günümüzde şu veya bu sebepten dolayı birçok mahsum insanımız FETÖ etiketi ile suçlanmakta ve çalıştıkları kamu kurumlarında ihraç edilerek atılmakta ve lekelenmektedirler. Gerçekten suçlu onlar tabi ki yargılanıp en ağır cezalara maruz bırakılsın. Buna karşı durmayız. Ama masum oldukları anlaşılan ve serbest bırakılanlar bile dışarıda farklı bir yaklaşımla karşılanmaktadırlar. Yüce Allah katında en büyük günah olan ve af edilmesi biz kullar arasında helalleşme yolunda olan kul hakkı da kul hakkı da böyle bir şeydir. Çamur at izi kalsın. Arkadaşım ve dostum AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen'e naçize tavsiyem bu siyasi şovları bir kenara bırakıp el birliği ile yaşadığımız ilçemizin sorunlarına çare olacak politikalar üretmeliyiz” dedi.   Fahri Haner 
Geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in açıklamalarına cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “gerekmedikçe genel siyaset konularına girmek istemediğimi beyan etmiştim. Genel siyaset il başkanları genel merkezi aracılığı ile yapılır. Bizim önceliğimiz yerel siyasetimiz ve ilçemize nasıl katkı sağlayacağız onun düşüncesindeyiz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ YEREL SİYASET OLMALI
Önceki gün AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen’in FETÖ ile ilgili açıklamalarına cevap veren CHP ilçe başkanı Fikret Gürel “bilindiği gibi CHP ilçe başkanı seçildikten sonra birçok kez çok gerekmedikçe genel siyaset konularına girmek istemediğimi beyan etmiştim. Bundaki amacımda, genel siyaseti genel merkezimiz ve il başkanlarımız vasıtasıyla yapıldığını, bizim ise önceliğimiz yerel siyaset olduğunu ve ilçemizdeki sorunların çözülmesi noktasında olacağını söylemiştim. 
İlçemizde sokak hayvanların sorunu, trafik sorunu, kentsel dönüşüm sorunu ve ulaşlı bölgemizden başlayıp yazlık bölgemize kadar olan 165 bin nüfuslu Gölcük ilçemizin sosyal ve ekonomik sorunları başta olmak üzere birçok sorun var.

SEYMEN SİYASİ ŞOVU BIRAKSIN
Gürel “ İktidar Partisi AK Parti’nin ilçe başkanın genel siyasete yönelik adeta kendi genel başkanın ağzından dökülen kelimelerle söylemlerde bulunup, biz CHP partililere ve dolayısıyla genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik FETÖ söylemleri beni bu açıklama yapmaya zorlamıştır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki mademki esas FETÖ ile kol kola giren ve onun yanında yer alan parti CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise neden korkuyor ve çekiniyorsunuz. 
CHP ve TBMM de gurubu olan diğer muhalif siyasi partilerin verdikleri 26 Temmuz, 31 Mayıs 2017, 18 Temmuz 2018, 31 Ekim 2018, 16 Mayıs 2019, 11 Temmuz 2019, tarihlerindeki FETÖ terör yapılanmasının siyasi ayağının ortaya çıkarılması için meclis araştırma komisyonun kurulmasına yönelik önergelere AK Parti neden hayır oyu vermiştir. Söyledikleri gibi esas FETÖ yanlısı CHP ise bu önerge evet oyu verilseydi bu terör örgütünün en önemli faktörleri olan siyasi ayakları ortaya çıkardı. Buda göstermektedir ki yıllarca iktidarda kalmak uğruna bu FETÖ yapılanmasına destek veren ve genel başkanımız Kılçdaroğlu'un dediği gibi FETÖ terör örgütünün siyasi ayağı bellidir. 
Günümüzde şu veya bu sebepten dolayı birçok mahsum insanımız FETÖ etiketi ile suçlanmakta ve çalıştıkları kamu kurumlarında ihraç edilerek atılmakta ve lekelenmektedirler. Gerçekten suçlu onlar tabi ki yargılanıp en ağır cezalara maruz bırakılsın. Buna karşı durmayız. Ama masum oldukları anlaşılan ve serbest bırakılanlar bile dışarıda farklı bir yaklaşımla karşılanmaktadırlar. Yüce Allah katında en büyük günah olan ve af edilmesi biz kullar arasında helalleşme yolunda olan kul hakkı da kul hakkı da böyle bir şeydir. Çamur at izi kalsın. Arkadaşım ve dostum AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen'e naçize tavsiyem bu siyasi şovları bir kenara bırakıp el birliği ile yaşadığımız ilçemizin sorunlarına çare olacak politikalar üretmeliyiz” dedi.  
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.