LASTİK İŞ
ismail

GÜREL ''YOL GENİŞLEMESİNDE AĞAÇLAR KESİLECEK Mİ?''

Asayiş 17.10.2019 - 13:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREL ''YOL GENİŞLEMESİNDE AĞAÇLAR KESİLECEK Mİ?''

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel yerel gündemi değrelendirdi. Başkan Gürel “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yol genişletme çalışması esnasında yol kenarında bulunan ağaçların ne olacağı konusunda Başkan Sezer'in kamuoyunu bilgilendirmesi lazım. Sokakta duyarlı vatandaşlar "ağaçlar kesilecek mi" diye soruyorlar bunun muhatabı ben değilim, belediye Başkanıdır diyorum”dedi.

YOL KENARINDAKİ AĞAÇLAR NE OLACAK? Gölcük CHP ilçe Başkanı olarak yerel gündemi değerlendirmemiz gerekirse, bazı konuları ele almamız kaçınılmazdır. Öncelikle, Barış Pınarı harekatında yaşamlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı Askerlerimize şifalar dilerim.   Kavaklı yolunun ve akabinde yapılmaya başlayan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde yol genişletme çalışmasının başlamasını sevinçle karşıladığımızı beyan ederek konuya başlamak istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu yol genişletme çalışması esnasında yol kenarında bulunan ağaçların ne olacağı konusunda Başkan Sezer'in kamuoyunu bilgilendirmesi lazım. Sokakta duyarlı vatandaşlar "ağaçlar kesilecek mi" diye soruyorlar bunun muhatabı ben değilim, belediye Başkanıdır diyorum. Bundan anlaşılan halk bazı konularda bilgi sahibi olmak istiyor, haklılar.  Mareşal Fevzi Çakmak caddesi yol genişletme çalışması  esnasında en merak edilen diğer konu Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelinin durumu olacak. Bu konuda bilgi sahibi değiliz. Başkan Sezer bizleri ve halkı bilgilendirmesi lazım. OTOYOL SIR PERDESİ OLDU Başkan Gürel “İlçemizden geçecek olan Otoyol konusunda sır perdesi var. Ne Büyükşehir Belediyesi ne de Gölcük Belediyesi bu konuda kimseyi bilgilendirmiyor. Kaldı ki yapılması planlanan yeni otogarın da bu otoyol çıkış noktasına yakın bir yere yapılması gerekir. Vatandaşlar haklı olarak bizlere gelerek bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar. Bizde bilgi sahibi olmadığımızı kendilerine iletiyoruz. Çünkü bizimle Gölcüğün geleceğini konuşan bir yönetim anlayışını benimsemeyen bir yapı var karşımızda o yüzden halka cevap veremiyoruz. Başkan Ali Yıldırım Sezer ilçemizde bulunan siyasi parti ilçe Başkanlarını bilgilendirmek için neyi bekliyor anlamış değilim? Seçim öncesi istişare edeceğiz derken kendi siyasi mensuplarıyla istişare edeceğini kast ettiyse sözüm yok.  Güney Marmara Otoyolu onaylandı. Proje nasıl,nerden geçiyor,mevkileri nereleri kapsıyor, Gölcük çıkışı var mı? Varsa nereden çıkış olacak gibi sorulara Gölcük halkı adına cevap istiyorum”dedi.
CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel yerel gündemi değrelendirdi. Başkan Gürel “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi yol genişletme çalışması esnasında yol kenarında bulunan ağaçların ne olacağı konusunda Başkan Sezer'in kamuoyunu bilgilendirmesi lazım. Sokakta duyarlı vatandaşlar "ağaçlar kesilecek mi" diye soruyorlar bunun muhatabı ben değilim, belediye Başkanıdır diyorum”dedi.

YOL KENARINDAKİ AĞAÇLAR NE OLACAK?

Gölcük CHP ilçe Başkanı olarak yerel gündemi değerlendirmemiz gerekirse, bazı konuları ele almamız kaçınılmazdır. Öncelikle, Barış Pınarı harekatında yaşamlarını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı Askerlerimize şifalar dilerim.  
Kavaklı yolunun ve akabinde yapılmaya başlayan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde yol genişletme çalışmasının başlamasını sevinçle karşıladığımızı beyan ederek konuya başlamak istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu yol genişletme çalışması esnasında yol kenarında bulunan ağaçların ne olacağı konusunda Başkan Sezer'in kamuoyunu bilgilendirmesi lazım. Sokakta duyarlı vatandaşlar "ağaçlar kesilecek mi" diye soruyorlar bunun muhatabı ben değilim, belediye Başkanıdır diyorum. Bundan anlaşılan halk bazı konularda bilgi sahibi olmak istiyor, haklılar.  Mareşal Fevzi Çakmak caddesi yol genişletme çalışması  esnasında en merak edilen diğer konu Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelinin durumu olacak. Bu konuda bilgi sahibi değiliz. Başkan Sezer bizleri ve halkı bilgilendirmesi lazım.
OTOYOL SIR PERDESİ OLDU
Başkan Gürel “İlçemizden geçecek olan Otoyol konusunda sır perdesi var. Ne Büyükşehir Belediyesi ne de Gölcük Belediyesi bu konuda kimseyi bilgilendirmiyor. Kaldı ki yapılması planlanan yeni otogarın da bu otoyol çıkış noktasına yakın bir yere yapılması gerekir.
Vatandaşlar haklı olarak bizlere gelerek bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar. Bizde bilgi sahibi olmadığımızı kendilerine iletiyoruz. Çünkü bizimle Gölcüğün geleceğini konuşan bir yönetim anlayışını benimsemeyen bir yapı var karşımızda o yüzden halka cevap veremiyoruz. Başkan Ali Yıldırım Sezer ilçemizde bulunan siyasi parti ilçe Başkanlarını bilgilendirmek için neyi bekliyor anlamış değilim? Seçim öncesi istişare edeceğiz derken kendi siyasi mensuplarıyla istişare edeceğini kast ettiyse sözüm yok.  Güney Marmara Otoyolu onaylandı. Proje nasıl,nerden geçiyor,mevkileri nereleri kapsıyor, Gölcük çıkışı var mı? Varsa nereden çıkış olacak gibi sorulara Gölcük halkı adına cevap istiyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.