LASTİK İŞ

GÜREŞÇİLER YEMEKTE BULUŞTU

Spor 01.10.2016 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜREŞÇİLER YEMEKTE BULUŞTU

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Güreş Takımımızı birçok bölgede yapılan Yağlı Güreşlerde İlçemizi ve bölgemizi büyük bir başarıyla temsil etmesinde dolayı tebrik etti.

Bu anlamda Güreşçilerimizin Şen Balık’ta düzenlemiş olduğu yemek davetine katılım gösterdi. Yemekte Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Belediye Güreş Takımı hazır bulundu. Güzel bir sohbet ortamında geçen yemekte güreşçilerle sohbet karşılıklı sohbet edildi. Katılmış oldukları Güreşler, almış oldukları başarılar ve çalışmalarını ne şekilde sürdürdükleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başarılarınızın Devamını Diliyorum Duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ellibeş “ Ata sporumuz olan Yağlı Güreşlerimizi seviyoruz. Ve bu bölgede seven hemşerilerimiz de çok. Bizde bu sevgileri karşılıksız bırakmamak adına belediyemiz ve Gölcük’teki sivil inisiyatifler olarak Güreşçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Malumunuz sizlerin bu konuda samimi istekleri ve gayretleri bizim de heyecanımızı artırıyor. Ve bu nedenle bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların sonucunda Türkiye’de birçok bölgede yapılan Yağlı Güreşlerde Gölcük’ümüzü ve İlimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Ata sporuna gönül verenler sizlerle beraber olacak. İnşallah bundan sonraki güreşlerinizde de başarılı sonuçlar elde edersiniz. Bundan sonraki süreçte de sık sık bir araya gelerek birbirimize olan sevgimizi, muhabbetimizi daha da artıracağız” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Güreş Takımımızı birçok bölgede yapılan Yağlı Güreşlerde İlçemizi ve bölgemizi büyük bir başarıyla temsil etmesinde dolayı tebrik etti.

Bu anlamda Güreşçilerimizin Şen Balık’ta düzenlemiş olduğu yemek davetine katılım gösterdi. Yemekte Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Belediye Güreş Takımı hazır bulundu.

Güzel bir sohbet ortamında geçen yemekte güreşçilerle sohbet karşılıklı sohbet edildi. Katılmış oldukları Güreşler, almış oldukları başarılar ve çalışmalarını ne şekilde sürdürdükleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başarılarınızın Devamını Diliyorum

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ellibeş “ Ata sporumuz olan Yağlı Güreşlerimizi seviyoruz. Ve bu bölgede seven hemşerilerimiz de çok. Bizde bu sevgileri karşılıksız bırakmamak adına belediyemiz ve Gölcük’teki sivil inisiyatifler olarak Güreşçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Malumunuz sizlerin bu konuda samimi istekleri ve gayretleri bizim de heyecanımızı artırıyor. Ve bu nedenle bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların sonucunda Türkiye’de birçok bölgede yapılan Yağlı Güreşlerde Gölcük’ümüzü ve İlimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Ata sporuna gönül verenler sizlerle beraber olacak. İnşallah bundan sonraki güreşlerinizde de başarılı sonuçlar elde edersiniz. Bundan sonraki süreçte de sık sık bir araya gelerek birbirimize olan sevgimizi, muhabbetimizi daha da artıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.