LASTİK İŞ
ismail

Güreşçiler Ödüllendirildi

Spor 17.07.2013 - 13:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Güreşçiler Ödüllendirildi

Gölcük Belediye sporlu güreşçiler Sanat Galerisinde tertip edilen törenle ödüllendirildiler.

652’nci Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başarılı sonuçlar alan Gölcük Belediye sporlu güreşçiler, dün Gölcük Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.Gölcüklü esnaf ve işadamları başarılı güreşçileri adeta hediye yağmuruna tuttu. Bu yıl 652.si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Ramazan Sarı toz koparan boyunda Birinci, Abdülrefik Öner deste orta boyda birinci, Kazım San küçük orta büyük boyda birinci, Yusuf Tatlı büyük orta da üçüncü olarak Gölcük’ü ve Kocaeli gururlandırdılar. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak ata sporuna desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Ellibeş, Belediye olarak güreşlere imkanımız el verdiğince destek oluyoruz. Herkesi güreşe destek vermeye davet ediyorum dedi. Başkan Ellibeş konuşmasında ayrıca, Gölcük Belediyesi olarak tüm spor dallarına hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımızı yarışmacı değil sporcu yetiştirmektir. Bu yüzden bizde başarılı olan tüm sporcuları iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Her yıl bir üst kategoriye yükselen güreşçileri yolunu açıyoruz. Şimdi bu güreşçilerin yetişmesinde emeği olan başta siz sporcu Velilerine, Antrenör ve Teknik heyete, Güreşçilerimize destek veren İşadamı ve Esnaflarımıza yürekten teşekkür ederim. Gölcük Belediye spor olarak bu yıl Kırkpınar güreşlerinde 30 sporcuyu yolcu ettik. Hepsi çok iyi güreştiler ve bizleri iyi temsi ettiler. Bana göre hepsi başarılı ancak dört güreşçimizi madalya kazandı. Kırkpınar’a katılın tüm güreşçilerimizi kutlar ve daha iyi başarılar almalarını temenni ederim dedi. Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, Bursa il özel idare daire başkanı Musa Aydın, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Dr. İbrahim Akgündüz, Avukat A.Yıldırım Sezer, İşadamı ve Esnaflar, Güreşçilere çeşitli hediyeler takdim edip başarılar temennisinde bulundular. Törende, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bursa il özel idare daire başkanı Musa Aydın, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Dr. İbrahim Akgündüz, Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, Gençlik Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Kırkpınar Baş Cazgırlardan Pele Mehmet Tura, Eski Başaltı Pehlivanlarından, Cazgır Sebahattin Erdoğan, Belediye Birim Müdürleri, İşadamı ve Esnaflar, Sporcuların aileleri katıldı.
Gölcük Belediye sporlu güreşçiler Sanat Galerisinde tertip edilen törenle ödüllendirildiler.

652’nci Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başarılı sonuçlar alan Gölcük Belediye sporlu güreşçiler, dün Gölcük Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.Gölcüklü esnaf ve işadamları başarılı güreşçileri adeta hediye yağmuruna tuttu.


Bu yıl 652.si düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Ramazan Sarı toz koparan boyunda Birinci, Abdülrefik Öner deste orta boyda birinci, Kazım San küçük orta büyük boyda birinci, Yusuf Tatlı büyük orta da üçüncü olarak Gölcük’ü ve Kocaeli gururlandırdılar.


Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak ata sporuna desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Ellibeş, Belediye olarak güreşlere imkanımız el verdiğince destek oluyoruz. Herkesi güreşe destek vermeye davet ediyorum dedi.


Başkan Ellibeş konuşmasında ayrıca, Gölcük Belediyesi olarak tüm spor dallarına hizmet vermeye devam ediyoruz. Amacımızı yarışmacı değil sporcu yetiştirmektir. Bu yüzden bizde başarılı olan tüm sporcuları iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Her yıl bir üst kategoriye yükselen güreşçileri yolunu açıyoruz. Şimdi bu güreşçilerin yetişmesinde emeği olan başta siz sporcu Velilerine, Antrenör ve Teknik heyete, Güreşçilerimize destek veren İşadamı ve Esnaflarımıza yürekten teşekkür ederim.


Gölcük Belediye spor olarak bu yıl Kırkpınar güreşlerinde 30 sporcuyu yolcu ettik. Hepsi çok iyi güreştiler ve bizleri iyi temsi ettiler. Bana göre hepsi başarılı ancak dört güreşçimizi madalya kazandı. Kırkpınar’a katılın tüm güreşçilerimizi kutlar ve daha iyi başarılar almalarını temenni ederim dedi.


Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, Bursa il özel idare daire başkanı Musa Aydın, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Dr. İbrahim Akgündüz, Avukat A.Yıldırım Sezer, İşadamı ve Esnaflar, Güreşçilere çeşitli hediyeler takdim edip başarılar temennisinde bulundular.


Törende, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bursa il özel idare daire başkanı Musa Aydın, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, SP İlçe Başkanı Dr. İbrahim Akgündüz, Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, Gençlik Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Kırkpınar Baş Cazgırlardan Pele Mehmet Tura, Eski Başaltı Pehlivanlarından, Cazgır Sebahattin Erdoğan, Belediye Birim Müdürleri, İşadamı ve Esnaflar, Sporcuların aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.