LASTİK İŞ

GÜREŞÇİLERDEN SEZER'E DESTEK

Asayiş 16.02.2019 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜREŞÇİLERDEN SEZER'E DESTEK

Gölcük Belediyespor Güreş Takımı, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti, ‘yanındayız’ mesajı verdi. Sezer de, “Gölcük Belediyespor’a önem vereceğiz” dedi

Gölcük Belediyespor Güreş Takımı ilçe binasında AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen’le bir araya geldi. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Güreş ağası Mehmet Özbek’in de katıldığı ziyarette başarılı güreşçiler Sezer’e 31 Mart seçimleri için tam destek verdiler.   “YANINIZDA OLACAĞIM” Güreş takımının ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Sezer, “Sizler önemli başarılara imza atarak bizim göğsümüzü her zaman kabartıyorsunuz. Bu noktada öncelikle sizlerle gurur duyduğumu belirtmeliyim. Bu başarıların devamını sağlamak ve daha da arttırmak için Gölcük Belediyespor’a gelecek dönemde de büyük önem vereceğiz ve her zaman yanınızda olacağım” dedi. 
Gölcük Belediyespor Güreş Takımı, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti, ‘yanındayız’ mesajı verdi. Sezer de, “Gölcük Belediyespor’a önem vereceğiz” dedi

Gölcük Belediyespor Güreş Takımı ilçe binasında AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen’le bir araya geldi. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Güreş ağası Mehmet Özbek’in de katıldığı ziyarette başarılı güreşçiler Sezer’e 31 Mart seçimleri için tam destek verdiler.

 

“YANINIZDA OLACAĞIM”

Güreş takımının ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Sezer, “Sizler önemli başarılara imza atarak bizim göğsümüzü her zaman kabartıyorsunuz. Bu noktada öncelikle sizlerle gurur duyduğumu belirtmeliyim. Bu başarıların devamını sağlamak ve daha da arttırmak için Gölcük Belediyespor’a gelecek dönemde de büyük önem vereceğiz ve her zaman yanınızda olacağım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.